Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain, Blockchain konsorsiyumunun kurucu üyesi oldu

Sponsorlu İçerik

VeChain, San Marino Cumhuriyeti’nin ilk Blockchain konsorsiyumunun kurucu üyesi oldu. San Marino Cumhuriyeti, Blockchain’i erken aşamada tanıdı ve olası uygulama alanlarını araştırıyor.

San Marino İnovasyon Enstitüsü bugün yaptığı açıklamada, ülkede Blockchain’in kullanımını ve daha da geliştirilmesini teşvik edecek yeni bir konsorsiyumun başladığını duyurdu. Kurucu üyeler arasında;

  • DNG VL’nin Dijital Dönüşüm Direktörü ve VeChain Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Renato Grottola
  • Blockchain alanında San Marino hükümeti danışmanı Vincenzo Di Nicola
  • Polyhedra’nın kurucusu Sara Noggler

Çalışma grubu, Enstitü Başkan Yardımcısı Alessandro Rossi tarafından koordine edilecek. Yeni araştırma grubu “Cryptovalues Consortium” olarak adlandırıldı. Blockchain adaptasyon için düzenleyici bir çerçeveyi teşvik etmek amacıyla kuruldu. Ayrıca, mevcut kripto para borsalarının düzenlenmesi de gündemde.

Konsorsiyum girişim fikirlerini ve vizyonları teşvik etmek ve uluslararası düzeyde yatırımcıları çekmek için çalışacak. Ayrıca, San Marino’nun Blockchain sektöründeki rekabet gücü daha da geliştirilecek ve desteklenecek. Son olarak, diğer kurumlarla işbirliği ve olası sinerji etkilerinin araştırılması teşvik edilecek.

İlk toplantının bu ayın sonuna kadar yapılması planlanıyor. Avrupa’daki yeni Blockchain merkezinin geliştirilmesi için temel oluşturması bekleniyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu