Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain ile Çinli doğalgaz devi projenin 2. aşamasına hazır

Sponsorlu İçerik

VeChain Vakfı ve Çinli doğal gaz devi Shanghai Gas, hizmet olarak enerji ekosistemi inşa etmek için projenin ikinci aşamasını başlatıyor. İkinci aşamada VeChainThor entegrasyonunun fizibilitesi analiz edilecek. Ve enerji sektöründeki yeni finansal fırsatları incelemek için çalışmalar yapılacak.

Nisan ayında, VeChain Vakfı ve Çinli doğal gaz devi Shanghai Gas Co, Ltd., hizmet olarak enerji ekosistemi oluşturmak için birlikte çalışmaya başladı. Enerji grubu, 4.2 milyar RMB (yaklaşık 592 milyon dolar) sermayeye sahip ve Çin’de büyük bir oyuncu. Şangay gaz pazarının yaklaşık %90’ını elinde tutuyor. Aynı zamanda müşteri büyüklüğü, depolama ve nakliye kapasitesi açısından Çin anakarasındaki en büyük tedarikçi.

Ortaklık, ENN Energy Holdings ve VeChain ile birlikte Shanghai Gas’ın Zhoushan’daki LNG depolama ve dağıtım merkezi için bir pilot proje başlattığı 2018 yılına dayanıyor. Nisan ayında, Shanghai Gas pilot projenin sonuçlarından çok memnun kaldı. Bu nedenle ortaklığın pilot projenin ötesine genişletilmesi konusunda anlaşmaya varıldı.

ENN Group ve Shanghai Gas, hizmet olarak enerji ekosistemi aracılığıyla iş süreçlerini hızlandırmaya ve tedarik zinciri verimliliğini iyileştirmeye kararlı. İşbirliği özellikle enerji ticareti, lojistik yönetimi, finansal ürün işleme ve önemli enerji ortaklarıyla işbirliği dahil olmak üzere enerji devinin iş sürecini otomatikleştirecek.

Projenin 2. aşaması başlıyor

Projenin ilk aşamasında LNG’nin teslimat bilgileri ve kalitesini gösteren depolama tesisi bilgileri VeChainThor Blockchain üzerinde saklandı. Yerel Çin medyasının aktardığı bilgilere göre, Şangay Doğal Gaz şu anda projenin ikinci aşamasına girmeyi planlıyor.

Bu, Blockchain entegrasyonunun fizibilitesini araştırmayı, araştırma yoluyla enerji ticareti ve lojistik yönetiminin geliştirilmesini teşvik etmeyi ve enerji endüstrisinde yeni finansal fırsatlar yaratmayı içeriyor. Rapora göre sigorta şirketleri, lojistik şirketleri ve bankalar dahil değer zincirindeki paydaşlar girişimden yararlanacak.

”Blockchain’in sunduğu fırsatları kaçırmayın”

Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, geçen yıl Ekim ayında yaptığı konuşmada Çin’in Blockchain’in sunduğu fırsatları değerlendirmesi gerektiğini söyledi. Ülke Blockchain kullanımını genişletmek için büyük çaba sarf ediyor. Blockchain enerji çözümleri pazarı hızla büyüyor. Uzmanlar, Çin’deki bu pazarın değerinin 2025 yılına kadar 35 milyar dolara çıkacağını tahmin ediyor.

VeChain (VET) fiyatı yükselmeye devam ediyor

Genel piyasa trendi ile birlikte VeChain (VET) fiyatı yükseliş işaretleri göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda VET, kripto para pazarının en büyük kazandıranlarından biri oldu. Yılın başından bu yana, VET 0.0053 dolardan şu anda 0.0211 dolara yükseldi. VET fiyatı neredeyse dört katına çıktı.

Analist Teddy’nin dün belirttiği gibi, VET fiyatı günlük grafikte yükseliş sinyalleri göstermeye devam ediyor. VET birkaç gün önce düşüş eğilimi kanalından çıkmayı başardıktan sonra, daha fazla yükselme eğilimine yakın.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu