Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain, Travala.com ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

VeChain, seyahat rezervasyon platformu Travala.com ile ortaklık kurdu. Ortaklığın bir parçası olarak VET tokeni, 230 ülkede 2.200.000 konaklama tesisi için ödeme seçeneği olarak entegre edilecek.

VeChain Vakfı, VET benimsenmesini daha da genişletmek için Travala.com ile ortaklık kurdu. Travala.com, kripto para birimleriyle de ödeme yapılmasını sağlayan dünyanın önde gelen seyahat rezervasyon platformudur. Ortaklığın bir parçası olarak Travala, VET’i ödeme seçeneği olarak entegre edecek. Böylece, kripto para birimi 230 ülkede, 600 havayolunda ve 2.200.000’den fazla konaklama tesisinde kullanılacak.

Travala.com 2017 yılında kuruldu ve sektör devi Binance tarafından destekleniyor. Mayıs ayında Binance tarafından desteklenen seyahat rezervasyon platformu TravelByBit, dünyanın en büyük çevrimiçi seyahat acentelerinden birini oluşturmak için Travala.com ile birleşti.

Travala.com, kripto benimsenmesini arttırmak için geleneksel ödeme yöntemlerine ek olarak 30’dan fazla önde gelen kripto para birimini destekliyor.

Grand View Research’ün yeni bir raporuna göre, küresel tatil pazarının 2027 yılına kadar 114 milyar dolara ve yıllık %3.4 büyüme oranını ulaşması bekleniyor. Buna göre, seyahat pazarı, kripto para birimlerinin benimsenmesini arttırmak için potansiyel olarak büyük bir pazar olarak görülüyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu