Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain Vakfı, Mali Raporunu Yayınladı

Sponsorlu İçerik

VeChain Vakfı, mevcut fonların kullanımını ayrıntılı olarak gösteren yeni bir finansman planı yayınladı. Sermayenin çoğu VeChain Blockchain‘in araştırılması ve geliştirilmesi için kullanılacak.

VeChain Vakfı, projenin mevcut finansman planını toplulukla paylaştı. VeChain kısa süre önce VeChain Whitepaper 2.0 ile merkeziyetsizlik yolunda önemli bir adım atmıştı, böylece VeChain topluluğuna şeffaflık ve düzenli raporlama en yüksek önceliğe sahip.

En Büyük Hibe: Araştırma ve Geliştirme

31 Ocak 2020 tarihinde, toplam VET token sayısı 85.985.041.177 olup, şu anda tedavüldeki 64.423.896.728 VET toplam arzın % 74.9’unu temsil ediyor. Değerlendirme sırasında, 22.181.253.627 VET token kilitliydi ve % 25.8’e tekamül ediyor. Raporlama döneminin sonunda % 49.1 piyasada serbest ticaret için açık.

VeChain Vakfı‘nın toplam sermayesi 806.118 $ ve bu tutar farklı amaçlar için kullanılacak. En büyük kısmı, toplam 496.468 $ veya mevcut fonların % 62’si VeChainThor Blockchain‘in geliştirilmesini daha da desteklemek için araştırma ve geliştirmek için kullanılacak. Tüm ekosistemin gelişimini sağlayan faaliyetler için 168.247 $ yatırım yapıldı.

VeChain büyük şirketlerden gelen teklifleri değerlendirdi ve uzun vadede ekosistemin daha da gelişmesine önemli katkıda bulunacak kurumsal ortaklarını seçti. Bu süreç içinde şirketler, doğrudan yatırımcı havuzuna akan yaklaşık 18 Milyon VET satın aldı. Yatırımcı havuzunun fonları donduruluyor ve özel olarak tanımlanmış hedefler için kullanılıyor.

Ayrıca, teşvik programı, tüm paydaşlar arasında motivasyonu daha da güçlendirmek ve genişletmek için revize ediliyor. Bu süreçte ekip üyelerinin bağlılıklarını ve motivasyonlarını buna göre ödüllendirmek için 73 Milyon VET kullanıldı. Son aylarda, VeChainThor Mainnet kodunda, Blockchain platformunun performansını ve uyumluluğunu artırmak için birkaç güncelleme yayınlandı.

Yeni VeChain Sync ile ledger sahipleri VET‘lerine ve VIP180 tokenlerine güvenli bir şekilde erişmek ve işlemleri imzalamak için Sync‘i kullanabilirler. VeChainThor Wallet v1.4.3 sürümü, kullanıcıların Discover sekmesine özel URL’ler girmelerine ve Mainnet ile Testnet arasında geçiş yapmalarına olanak tanıyor. 19 Aralık 2019’da resmi VeChain Explorer tanıtıldı.

Paporda, halka açık VeChainThor Blockchain‘in de ilk cross-quota lojistik ve ticaret çözümünü tanıtmak için ASI grubu ile işbirliğini önemli ortaklıklar olarak ele alıyor. Ayrıca, VeChain, 670 şirkete kadar çeşitli çayların gerçekliğini doğrulamak için Çin merkezli Anhui Çay Endüstri Birliği Genel Konseyi ile işbirliği yaptığını açıkladı.

VeChain, coronavirüse rağmen son aylarda güçlü bir şekilde gelişti ve geleceğe olumlu bakıyor. VET fiyatı mevcut piyasa trendini takip ediyor ve son 24 saat içinde % 3.61 oranında düşerek 0.0029 $’dam işlem görüyor. 161 Milyon $ piyasa değerine sahip VeChain, dünya çapında en büyük kripto para birimleri arasında 36. sırada yer alıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu