Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

VeChain, yeni ortaklıkla binlerce şirkete kapı açıyor

Sponsorlu İçerik

VeChain, denetim ve danışmanlık sektörünün büyük oyuncusu olan Grant Thornton Cyprus ile ortaklık kurdu. Grant Thornton, dünya çapında denetim, vergi ve danışmanlık hizmetleri sunan bağımsız muhasebe ve danışmanlık şirketlerinden oluşan yedinci en büyük profesyonel hizmetler ağı.

Danışmanlık firması, kamu şirketleri ve çok uluslu şirketlerden devlet kurumlarına ve endüstrideki özel şirketlere kadar geniş bir hizmet yelpazesi sunuyor. Ortaklık, VeChain’in Grant Thornton Cyprus’ın müşteri ağındaki çeşitli sektörler için Blockchain çözümlerini bir araya getirmeyi ve bunlardan yararlanmayı amaçlıyor.

Potansiyel müşteriler, gıda, ilaç, lojistik ve otomotiv dahil olmak üzere ilgili sektörlerdeki büyük oyunculardan oluşuyor. VeChain Vakfı, 135’ten fazla ülkede Grant Thornton’un müşterilerine Blockchain ile ilgili hizmetler sunmak ve uygulamak için Eylül 2018’de kurulan şirketin Blockchain Departmanı ile birlikte çalışacak.

Her iki ekip birlikte, Blockchain teknolojisinin geliştirilmesi ve uygulanmasını içeren entegre çözümler sunacak.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu