Altcoin HaberleriDiğerleriManşetSon Dakika

Zilliqa’dan Yeni İşbirliği!

Sponsorlu İçerik

Blockchain gizlilik çözümleri sağlayıcısı Incognito, bugün özel bir yüksek verimli Blockchain platformu olan Zilliqa ile işbirliği yaptığını duyurdu. Amaç, platformun yerel ZIL tokeni kullanılarak yapılan işlemler için anonimlik sağlamaktır.

ZIL tokeninin 1:1 özel sürümü olan pZIL‘e erişimi ve merkezi olmayan bir borsa olan Incognito pDEX‘te listelenecek olan pZIL’in anında likiditesini içerecektir.

Incognito’nun Kurucu ve CEO’su Duy Huynh:

“Şeffaf, değişmez bir defter olarak Blockchain’in en büyük avantajlarının ötesinde, kolektif bir endüstri olarak yüzleşmek zorunda kaldığımız gerçek ve tam teşhirin her durumda her zaman uygulanamayacağıdır. Projeler kitlelere ve geleneksel endüstrilere hitap eden çözümler sunmaya çalıştıkça, mahremiyete eninde sonunda ihtiyaç duyulur. Ödeme alanını dönüştürmeye devam ettikleri için Zilliqa’yı desteklemekten heyecan duyuyoruz. ZIL tokenlerini Icognito ile gizli modda çalışma yeteneği sağlayacağız.”

Incognito-Zilliqa işbirliğiyle, ZIL sahiplerinin Incognito yan zincirinde işlem yapmalarına izin verecek ve tokenler için tam gizlilik sağlayacaktır. Kullanıcıların sadece ZIL’in %100 gizli 1:1 kopyasını almak için ZIL’i Incognito cüzdanına göndermeleri yeterlidir. pZIL herhangi bir kamu defteri tarafından işlemleri gizlilikle saklanabilir, gönderilebilir, alınabilir ve takas edilebilir.

Bu gizlilik özelliklerini kapatmak ve pZIL’lerini geri çekmek için kullanıcıların sadece kendi ZIL cüzdanlarına pZIL göndermeleri gerekir. Bu entegrasyon ile ZIL token sahipleri, uçtan uca gizlilik korumalarına izin veren sıfır bilgi kanıtı gibi kriptografik algoritmalar tarafından güvence altına alınan tamamen gizli varlık transferlerinden faydalanacaktır.

Acil likiditeye izin vermek için pZIL, gözaltı olmayan, anonim ve merkezi olmayan borsa Incognito pDEX‘te listelenecektir. Incognito’nun yerel tokeni PRV ile eşleştirilen tüccarlar, platformu kullandıkları için bilgi üzerinde tam anonimlik ve kontrolün keyfini çıkarabilecekler. Kimlik hırsızlığı ve sahtekarlıktan kaynaklanan çok çeşitli sorunlardan da koruyabilecekler.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, InstagramFacebookTwitter sosyal medya hesaplarımızdan ve Youtube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu