Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Analist: Ethereum 750 dolar yolculuğuna hazır!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesinin hala %50 altında işlem görüyor, ancak Ethereum daha da kötü bir performans kaydetti. Mart ayının en düşük seviyesinden yaklaşık %175 oranında toplandıktan sonra bile tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.430 doların hala %80’den fazla altında işlem görüyor.

Brave New Coin analisti Josh Olsewicz‘e göre, Ethereum’un bir haftalık grafiği, önümüzdeki aylarda %200 oranında artışla 750 dolara kadar bir yükselişe işaret ediyor.

Analist aşağıdaki grafiği paylaştı, bu da ETH‘nin kırmızı gölgeli anahtar Ichimoku Cloud direncine girdiğini gösteriyor. Olszewicz, varlığın uçtan uca hareket olarak adlandırılan direncin diğer ucuna nasıl bir araya geleceğine atıfta bulunarak şunları kaydetti:

“Bir haftalık Ethereum grafiği. Muhtemelen önümüzdeki birkaç ay içinde 750 dolar olacak.”

Analistlere göre, olumlu tekniklerin desteklenmesi Ethereum boğalarının lehine olan temel unsurlar. Kripto para veri firması Messari’de araştırma analisti Ryan Watkins, yakın zamanda Ethereum hakkında şunları söyledi:

“Kısacası, Ethereum her zamankinden daha fazla kullanılıyor ve sadece iki yıl içinde yeni değer ve kullanım alanları buldu.”

Altta yatan Blockchain teknolojisinin artan kullanımı ETH için pozitif, çünkü analizlere göre, Ethereum madencilerinin aldığı işlem ücretleri kripto para biriminin hareketiyle yakından bağlantılı.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu