Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum, büyük bir hareketin eşiğinde olabilir

Sponsorlu İçerik

Ethereum, 370 doların üzerinde işlem görürken bugün bazı güç belirtileri göstermeye başladı. Bu, 365 doların altındaki son düşük seviyelerden kayda değer bir toparlanmaya işaret ediyor ve daha fazla artışın yakın olduğunu gösteriyor.

Kripto para birimi bir sonraki trendini belirleyebilecek tek faktör olarak görülen 380 dolarlık kritik direnç seviyesinin altında işlem görüyor. Bir analist, bu seviyede bir testin yakın olduğunu belirtti ve buradaki tepkisi, önümüzdeki günlerde, haftalarda ve aylarda nasıl bir eğilim göstereceğini belirleyebilir.

Başka bir analist ise bir dizi faktörün yakın vadede büyük bir hareketin yakın olduğunu gösterdiğini belirtti. Boğaların ifade ettiği hafif güç nedeniyle bu, bir sonraki hareketin alıcıları destekleyeceği anlamına gelebilir.

Ethereum anahtar direnç seviyesine doğru ilerliyor

Ethereum, haberimizin hazırlandığı sırada 369 dolardan işlem görüyordu. Bu, kripto para biriminin son birkaç gün ve hafta boyunca işlem yaptığı fiyat aralığı.

Analist Crypto Michael, Ethereum’un kısa vadeli yönünün muhtemelen 380 dolardaki tepkisine bağlı olacağına dikkat çekti. Bu seviye, geçen haftanın başlarında direnç olarak belirlendi ve daha önce ETH’nin temel destek seviyesiydi.

“Bunlar, ETH’de izlediğim seviyeler. Oldukça basit.”

Crypto Michael ethereum analizi

”Ethereum büyük hareket için hazırlanıyor!”

Analist CryptoBirb, Ethereum’un piyasa yapısına, desteğe tepkisine ve ortaya çıkan bir boğa flamasına bakarken, ETH’nin yakın vadede büyük bir hareket görmesini beklediğini açıkladı. Analist, aşağıdaki tabloya işaret etti ve ETH’nin daha büyük hamleler yapmak üzere olduğunu belirtti.

CryptoBirb ethereum buyuk harekete hazir

Ethereum’un bu hafta sonu 380 dolara nasıl tepki vereceği, önümüzdeki hafta boyunca hangi yönde ilerleyeceğini gösterecek.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu