Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum en iyi kripto para olarak BTC’yi tahttan indirdi

Sponsorlu İçerik

Weiss Ratings’e göre Ethereum, Bitcoin’i en iyi kripto para birimi olarak tahttan indirdi.

Derecelendirme şirketi, benimseme, teknoloji, pazar ivmesi ve yatırım riskini dikkate alan genel kripto para sıralamasını güncelledi. Weiss şimdi Ethereum (ETH)’u bir numaraya yerleştirdi. Ardından Bitcoin (BTC), Cardano (ADA), Litecoin (LTC) ve Stellar (XLM) geliyor.

Weiss Ratings kripto para silamasi

Buna ek olarak, kripto derecelendirme şirketi Cardano‘yu en iyi teknolojiye sahip kripto para olarak adlandırdı. Weiss ayrıca Cosmos (ATOM), Fantom (FTM), Tezos (XTZ) ve Ethereum’u teknoloji açısından en iyi kripto paralar olarak görüyor.

”Kripto paraların yükselmesi devam edecek”

Kripto piyasasının durumuna gelince, Juan Villaverde, yatırımcıların büyük kripto paralara odaklanmaya devam ettikçe boğa rallisinin devam edeceğini açıkladı.

“İkinci hikaye, küçük boyutlu perspektife bakıyor. Gerçek bir kripto boğa koşusu sürerken küçük ve büyük kripto paraların mükemmel kazançlar sağladığını gördük. Bu haftanın kalıbı bize kripto piyasalarının henüz köpüklü olmadığını ve daha yüksek fiyatların bizi hala beklediğini gösteriyor. Ralli daha sonraki aşamalarına girdikten sonra genellikle daha küçük altcoin’lerin geniş kripto pazarından daha iyi performans gösterdiğini görüyoruz.

Şimdiye kadar gördüğümüz rallinin çoğunlukla yüksek kaliteli coin’ler de yoğunlaşmış olması, bize kripto piyasası katılımcıları arasında dikkatin hala yüksek olduğunu söylüyor.”

Weiss Ratings, 30 yılı aşkın bir süredir finansal piyasa araştırması ve analizi yapıyor. İlk kripto para sıralamasını 2018’in başında yayınladı.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu