Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Ethereum madencilerinin kazancı saatte 800.000 $’a çıktı

Sponsorlu İçerik

Ethereum işlem ücretlerinden elde edilen günlük gelir sadece bir günde iki katından fazla arttı ve büyümeye devam ediyor.

Kripto para analiz platformu Glassnode verilerine göre, bir saatte yarım milyon doların üzerinde işlem ücreti elde ettikten sadece bir gün sonra, Ethereum madencilerinin ortalama saatlik geliri bugün 800.000 dolara çıktı.

Platformun verilerine göre, Ethereum madencilerinin işlem ücretlerinden günlük olarak getirdiği miktar 1 Eylül’de yükselerek 16.5 milyon dolara ulaştı. Bu rakam 31 Ağustos’ta 8.1 milyon dolardı.

Bu, büyük ölçüde Ethereum işlem ücretlerindeki artıştan kaynaklanıyor ve madencilerin günlük gelirlerinin sadece bir günde iki katından fazla arttığı anlamına geliyor.

Bu artışların dışında, günlük Ethereum işlem ücretleri, Ocak ayında yaklaşık 140.000 dolardı ve 8 Ağustos’ta 2 milyon dolara yükseldi.

Öte yandan, Ethereum madencileri tonlarca para kazınırken, kullanıcılar ve uzmanlar, ücretlerin kontrolden çıktığından giderek daha fazla endişe duyuyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu