Altcoin HaberleriEthereum HaberleriSon Dakika

Ethereum Olumlu Bir İvme Kazanmak İçin Mücadele Ediyor

Sponsorlu İçerik

En büyük ikinci kripto para birimi Ethereum‘un fiyatı, bu ay sadece birkaç gün içinde %18‘den fazla düşerek büyük darbe aldı. Ethereum, diğer büyük kripto para birimlerine kıyasla zor bir yıl geçirdi. ETH’nin fiyatı şu anda 126$ civarında ve bu da kripto para biriminin Aralık ayına başladığı 152$ ‘dan oldukça düşük. ETH için kısa vadeli tahmin piyasa koşullarına bağlı olarak oldukça aşağı yönlü.

İkinci en büyük kripto para birimi 23 Aralık’ta 134$ ‘dan işlem gördü, ancak o zamandan beri %8‘den fazla düşerek 123$ ‘a kadar geriledi. ViewBase’e göre, çok sayıda ETH, son 24 saat içinde önde gelen borsalara taşındı. Binance, Kraken ve Huobi’ye 25.6 Milyon Dolar değerinde ETH gönderildi.

Ethereum’un işlem hacmi de oldukça etkilendi. Ethereum olumlu bir ivme kazanmaya çalışıyor. Ethereum 2.0 mevcut ağdaki çeşitli sorunları değiştirmeyi vaat ettiği için işler değişebilir.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu