Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşetSon Dakika

Ethereum Vakfı, Yeni Yükseltme İçin Tarih Verdi!

Sponsorlu İçerik

Ethereum Vakfı, ağın Muir Glacier için 9.200.000 blok üzerinde planlı bir yükseltme yapacağını açıkladı. İstanbul harfork’unu izleyen bu yükseltmenin 01 Ocak 2020 tarihinde ana ağdaki 9.200.000 blokta aktif hale gelmesi bekleniyor.

Ethereum Vakfı:

“1 Ocak 2020’de Muir Glacier yükseltmesi için düğümlerinizi yükseltin!”

Düğüm operatörleri veya madencilerinin Ethereum istemcisinin en son sürümüne yükseltmeleri gerekiyor.

Ethereum Vakfı:

“Bir borsa (Coinbase, Kraken veya Binance gibi), web cüzdan hizmeti (Metamask, MyCrypto veya MyEtherWallet gibi), mobil cüzdan hizmeti (Coinbase Cüzdan, Status.im veya Trust Cüzdan gibi) kullanıyorsanız veya donanım cüzdanı (Ledger, Trezor veya KeepKey gibi), borsa veya cüzdan hizmetinizle ek adımlar atma konusunda bilgilendirilmediğiniz sürece hiçbir şey yapmanız gerekmez.”

Topluluk Ocak ayında ‘Berlin hardfork‘unu beklerken, Ethereum Vakfı Muir Glacier için 1 Ocak 2020 Çarşamba günü yapılacak planlı yükseltmeyi duyurdu. Yükseltmenin kesin tarihi, değişken blok süreleri ve zaman dilimleri nedeniyle değişebilir.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu