Altcoin HaberleriEthereum HaberleriSon Dakika

Ethereum, Yükselişe Devam Edebilir!

Sponsorlu İçerik

Ethereum uzun süredir düşüş trendinde. Geliştiriciler yeni yükseltmeler uygularken, analistler Ethereum‘un yükselişe geçeceğini öngörüyor.

Ethereum, geçmiş başarılarına rağmen birçok kişi pazar liderliğinden düştüğüne inanıyor. Tron ve EOS gibi rakipler, saniyede işlem sayısı, yeni kullanıcı hesapları ve geliştirilen dApp‘lerin sayısı Ethereum‘dan daha iyi performans gösteriyor.

Ancak, şimdi topluluk Ethereum 2.0‘ın uygulandığını görmek üzereyken ve Ethereum tabanlı DeFi ağının büyümesini dikkatle izliyorken, analistler ETH fiyatının iyileşme şansının yüksek olduğunu söylüyor.

Kripto para analisti CryptoWolf, Ethereum’un yaklaşık 7 ay süren Düşen Kama oluşumundan çıkabileceğini gösteren bir grafik yayınladı. Düşen Kama deseni genellikle aşağı hareketin yakında geri döneceğini gösterir.

CryptoWolf, Ethereum’un önümüzdeki 10 yılın yatırımı olacağını belirtti.

Başka bir kripto para analisti Livercoin de Ethereum’u destekliyor ve yükselişe başlayacağını belirten bir analiz yayınladı.

Geliştiriciler Ethereum 2.0 olarak adlandırılan büyük yükseltmeyi uygulamak üzereyken bu yıl birçoğu Ethereum’un performansının iyi olacağına inanıyor. Ayrıca, mevcut finansal ve bankacılık dApps DeFi sistemi de Ethereum’a dayanıyor ve şu anda 3 milyondan fazla ETH kilitli. DeFi ile kilitlenen bu ETH miktarı her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu