Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Ethereum’un sosyal medya etkileşimleri ATH’ye ulaştı

Sponsorlu İçerik

Ethereum’un sosyal medya etkileşimleri, ETH fiyat artışının ardından tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Twitter Ethereum’u seviyor

Popüler analiz şirketi Santiment’in verilerine göre, Ethereum’un ağırlıklı sosyal duyarlılığı son zamanlarda pozitif olarak artıyor.

Bu metrik, her bir kripto para için ilgili olumlu ve olumsuz yorumları dikkate alır ve her iki yönde de bir puan verir. Santiment, Ethereum’un dev sosyal medya platformu Twitter’da olumlu etkileşimlere ilişkin devam eden yükselişleri ortaya koydu.

Ethereum Fiyati ve Sosya Medya Etkilesimleri
Ethereum Fiyatı / Sosyal Medya Etkileşimleri Kaynak: Santiment

Şirket, Ethereum’un, ağırlıklı sosyal duyarlılık söz konusu olduğunda nötr dinlenme pozisyonunun +2.78 sapma üzerinde olduğu sonucuna vardı. Bu da tüm zamanların en yüksek seviyesi.

Ancak, Santiment’in bu ölçümü 2018’in başından itibaren izlediğini belirtmekte fayda var. Yani, 2017’nin sonlarında ETH’nin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1.400 dolara yükseldiği parabolik fiyat artışı sırasında hiçbir veri bulunmuyor. Bunun yerine, bu metrik, varlık geri çekilmeye başladığında ve bir yıl sonra 100 doların altına düştüğünde kullanılabilir hale geldi.

Ethereum’un sosyal medya etkileşimleri neden artıyor?

Ethereum’un ağı, devam eden DeFi patlamasında önemli bir role sahip. DeFi, geçtiğimiz birkaç ay içinde çok sayıda yatırımcı ve destekçinin ilgisini çekti. Bu, alandaki çoğu projenin arkasındaki temel teknolojinin popülerlik artışına da neden oldu.

Ek olarak, topluluk, mevcut proof-of-work algoritmasından proof-of-stake’e geçişi ifade edecek olan ETH 2.0 ağ güncellemesinin yayınlanmasını bekliyor. Lansman birkaç kez ertelenmiş ve ne zaman gerçekleşeceği hala doğrulanmamış olsa da, ilk büyük adım yakın zamanda Medalla testnet’in piyasaya sürülmesiyle atıldı.

ETH’nin fiyatı da son zamanlarda çok yükseldi. Mart ortasındaki çöküşte 95 dolara düştü. Oldukça hızlı toparlansa da, Ethereum birkaç ay üst üste 200 dolar ile 250 dolar aralığında kaldı.

Ancak, Temmuz ortasında mevcut boğa koşusunun başlamasıyla birlikte tüm bunlar değişti. Varlık, birkaç hafta içinde %70’lik bir artıştan sonra 400 doların üzerine çıktı.

Her durumda, Ethereum için sosyal medya platformlarında artan olumlu geri bildirimler, yatırımcıların varlıkla daha fazla ilgilendiğini gösteriyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu