Altcoin HaberleriEthereum Haberleri

Kurumsal Para Ethereum’a Akıyor

Sponsorlu İçerik

Piyasa değerine göre ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum, çok iyi bir gün geçiriyor. ETH‘nin fiyatı son 24 saat içinde %10’dan fazla arttı ve şu anda 171 $’dan işlem görüyor.

Geçtiğimiz Çarşamba günü 157 $’a kadar düşük bir fiyatla işlem gören kripto para birimi belirgin bir geri dönüş yaptı. Bu yükselişin nedeni, kurumsal yatırımcılar ve onların Ethereum‘a olan ilgisinden olabilir.

New York merkezli yatırım şirketi Grayscale, geçtiğimiz çeyrekte, Ethereum için önceki tüm girişlerden 110 milyon dolarlık bir rekor olan daha fazla ETH girişi olduğunu bildirdi.

DappRadar ve DappReview’dan gelen 1. çeyrek raporları da rakiplerin azalan kullanıcıları görmesine rağmen Ethereum‘un ağının başarılı olduğunu gösteriyor.

DappRadar’a göre, Ethereum, EOS ve Tron‘un aksine, geçen yıl yeni kullanıcılar kazandı ve %64 büyüme kaydetti. DappReview’a göre, Ethereum DeFi projeleri son 12 ayda %800 gibi şaşırtıcı bir büyüme gösterdi.

Kurumsal benimsenme ve perakende satın alma baskısının bir araya gelmesiyle Ethereum, önümüzdeki günlerde ve haftalarda önemli bir yükseliş trendi yakalayabilir.

Kripto para pazarının geri kalanı da yeşil renkte. Bitcoin bir kez daha 7.000 $’ın üzerinde işlem görüyor ve Bitcoin Cash, Litecoin, XTZ ve EOS‘un fiyatı %4 ile %7 arasında yükseliş kaydetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu