Altcoin HaberleriEthereum HaberleriManşet

Yatırımcıların Ethereum’a olan ilgisi artmaya devam ediyor

Sponsorlu İçerik

İkinci en büyük kripto para olan Ethereum, zincir üzerindeki temel verilerinde birkaç yeni tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve bu yatırımcıların eskisinden daha fazla ETH tuttuğunu gösteriyor.

Popüler veri sağlayıcısı Glassnode, Ethereum zincirinin temellerinin, cüzdanlar hakkında DeFi’nin güçlenmeye devam etmesiyle yatırımcıların artan ilgisinden bahsettiği birkaç yeni ATH belirlediğini gösteren bazı grafikler paylaştı.

Sıfır olmayan miktarda ve 0.01’den fazla ETH içeren cüzdanların sayısı tüm zamanların en yüksek seviyelerini belirledi. Veriler, sıfır olmayan adreslere sahip Ethereum yatırımcılarının sayısının Çarşamba’dan bu yana yaklaşık 3.000 oranında arttığını gösteriyor.

Glassnode, cüzdanında 10 ETH’den fazla tutan yatırımcı sayısının 276.131 yükselerek yeni ATH’ye ulaştığını paylaştı.

Glassnode verileri, borsalardan çekilen Ethereum miktarının son on ayda yeni bir zirveye ulaştığını gösteriyor (1.569.500 Ethereum).

Bir başka ünlü analitik şirketi olan Skew, Ethereum günlük işlem sayısının 1 milyonun üzerine çıktığı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine yaklaştığı verileri paylaştı.

Bu büyüme ve çeşitli miktarlarda Ethereum’a sahip kullanıcı sayısındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi, yatırımcıların yükseliş beklentisi içinde olduğunu gösteriyor.

Bu yıl, birçok kişi ETH fiyatının yeni bir ATH’ye ulaşmasını bekliyor, çünkü Ethereum 2.0‘ın piyasaya sürülmesi planlanıyor. Ethereum’a dayanan çeşitli DeFi uygulamalarında daha fazla ETH’yi kilitleyen yatırımcılarla hızlı bir şekilde gelişiyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu