Altcoin Haberleri

Güney Koreli kripto borsalarından Litecoin uyarısı

Sponsorlu İçerik

Güney Kore merkezli Bithump ve Upbit borsaları Litecoin’in Mimblewimble güncellemesinin Litecoin ağında etkinleştirilmesinin ardından yatırımcıları uyardı.

Güney Kore’nin hacim olarak en büyük 2 kripto borsası olan Bithumb ve Upbit, bugün yaptığı açıklamada Litecoin ağında etkinleştirilen Mimblewimble güncellemesi hakkında konuştu. Kripto paralar konusunda aldığı katı önlemlerle tanınan Güney Kore, gizlilik odaklı kripto para ticaretlerine izin vermiyor. Ek olarak kara para aklamaya karşı prosedürlerini uygularken müşterini tanı (AML) gibi kuralları zorunlu tutuyor.

Upbit borsası, Litecoin yatırımcılarını şu şekilde uyardı:

“Litecoin (LTC) bir bekçi köpeği olarak belirlendi. Mimblewimble yükseltmesinin, işlem bilgilerini açığa çıkarmayan bir seçim işleviyle gerçekleştirildiğine inanılmaktadır. Upbit, ağ operasyonunun şeffaflığı öğesini işlem desteği kontrol listesine ekledi.”

Bithump’tan gizli işlem uyarısı

Bithump, Litecoin ile yeni yatırım uyarısı tanımını duyurdu. Borsa, yaptığı açıklamada Mimblewimble güncellemesinin gizli işlem seçeneğini içerdiğini kaydetti.

“Mimblewimble (MWEB) genişleme bloğu yükseltmesi, Litecoin ağının ölçeklenebilirliğinde iyileştirmeler içeriyor, ancak temel öğesi, işlem bilgilerini ifşa etmeyen gelişmiş bir ‘Gizli İşlem’ seçeneğini içeriyor.”

Litecoin yaratıcısından mahremiyet açıklaması

Litecoin yaratıcısı Charlie Lee, Mimblewimble güncelleme aktivasyonuyla ilgili attığı bir tweet’te şöyle konuştu:

“Değiştirilebilirlik ve mahremiyet açısından, MWEB’in sizi oraya yüzde 90 oranında ulaştırdığına inanıyorum. Çoğu insan için bu yeterince iyi. Camdan bir evde yaşamakla pencereli bir evde yaşamak arasındaki fark budur. yüzde 100 mahremiyete ihtiyaç duyan insanlar, penceresiz bir evde yaşayabilirler.”

Potansiyel listeden çıkarılma

Litecoin yatırımcıları için büyük bir olumsuzluk haline gelebilecek duyuru, ileriye dönük olarak kripto paranın potansiyel olarak listeden çıkarılmasına yol açabilir.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.[/box]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu