Altcoin Haberleri

Huobi, 14 altcoini delist edeceğini duyurdu

Sponsorlu İçerik

Dünyaca ünlü kripto para borsalarından biri olan Huobi Global, toplamda 14 altcoini delist etme kararı aldığını duyurdu. İşte tüm detaylar…

Kripto borsası Huobi Global bugün yaptığı açıklamada, toplamda 14 altcoini delist etme kararını bildirdi. Borsa gün içinde 7 kripto parayı liste dışı bırakacağını açıklamasının ardından ikinci bir duyuru ile 7 altcoini daha kaldırdığını duyurdu. Delist edilen varlık sayısı 14’e çıkarken, Huobi Global’in resmi web sitesi, ilk duyuruda liste dışı edilen varlıkları şu şekilde sıraladı: DASH, DCR, FIRO, XMR, XVG, ZEC, ZEN... Söz konusu varlıkların delist edilme işlemlerinin 19 Eylül’de başlanacağı belirtildi. ZEN’de ise alım satımların 6 Eylül’de sonlandırıldığı kaydedildi.

Singapur merkezli kripto borsası açıklamasında, her ülkenin ve bölgenin uyumluluk politikalarına bağlı olduğunu belirten her zaman kullanıcıların varlıklarını korumak için çaba gösterdiklerini kaydetti. ZEC ve XMR gibi gizlilik odaklı yasaklarına ayak uyduruyor. 

İkinci listeden çıkarma kararında Huobi Global, şu varlıkları delist edeceğini bildirdi: AE, AIDOC, BUT, MEX, PNT, TOS ve UC… Varlıkların alım satım desteği 20 Eylül’de sonlandırılacak.

Bir diğer yandan Sweat Economy adlı kripto varlığın 13 Eylül’de FTX’te işlem görmeye başlayacağı kaydedildi. Duyuru bugün Sweat Economy’nin Twitter hesabından geldi. Altcoin aynı tarihte Bitfinex ve OKX gibi borsalarda da listelenecek. Operasyonlar yarın TSİ ile 11:30’da başlayacak.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu