Altcoin HaberleriManşet

Kripto analiz firması, altcoin yatırımcılarını uyarıyor

Sponsorlu İçerik

Kripto analiz firması Santiment, mevcut altsezonun sona ermesinin muhtemelen ufukta olduğunu açıkladı.

Kripto analiz firması, Bitcoin’in hakimiyeti tarihsel bir destek düzeyine inerken altcoin’lerin muhtemelen son yükselişleri olduğunu belirtti.

”Haftalık hakimiyet için bir sonraki destek %56 civarında. Ayrıca %54’e kadar gidebiliriz. Bu seviyelerde, hakimiyet destek arıyor olacak. Aşırı ve kendinden emin. LINK ve DeFi yeni örnekler. Her ikisi hakkındaki konuşmaları her yerde duyacaksınız. Ve hikaye burada bitiyor.”

Santiment, Bitcoin’in 15.000 dolara yükseliş sinyalleri göstermeye devam ederken nihayetinde hakimiyetini geri kazanacağına inanıyor.

Santiment’in kurucusu ve CEO’su Maksim Balashevich, birçok altcoin aşırı ısınma işaretlerini gösterdikçe, altsezonun sonunun yaklaştığı analizini yineliyor.

”Altcoin’ler büyümeye devam edecek”

Ancak tüm analistler, altcoin sezonunun bitmek üzere olduğunu düşünmüyor. DataDash kurucusu Nicholas Merten, altcoin’lerin büyümek için daha fazla alana sahip olduğuna inanıyor.

“Burada güzel ve istikrarlı bir yükseliş trendi var ve altcoin’lerin sağlıklı bir şekilde büyümeye devam edeceğini gösteriyor. Ethereum piyasada ciddi bir çekiş gücü kazanıyor. Aynı şeyi yapan birçok başka protokol de var. Şu ana kadar trendle savaşmıyoruz ve bu durumda burada gerçek anlamda önemli bir direnç yok.”

Nicholas Merten total market cap analizi
Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu