Altcoin Haberleri

Kucoin ekibi, KCS whitepaperını güncelledi

Sponsorlu İçerik

Dünyada önde gelen borsalardan KuCoin, KCC merkezi olmayan zincir ve KCS Management Foundation ile ortaklaşa geliştirilen whitepaperın güncellenmiş bir sürümünü yayınladı. Yeni belge, kullanıcıları teşvik etmek ve genel ekosistemi geliştirmek için KCS Vakfı ve KCC Ekosistemi ve KCS tokenlarının dağıtımı hakkında ayrıntılar sağlıyor.

KuCoin Teknik Raporunun 5.0 sürümü, KCS ekosisteminin geliştirilmesinin ana odağını, KCS ve KCS Management Foundation çevresindeki işbirliklerinin bir parçası olarak üstlenilecek çabaları, KCS Initial Lock ile ilgili ayrıntıları, KCS Management’ın lansmanını özetlemektedir. Belgede sağlanan diğer ayrıntılar, platformun KCS token sahiplerine verdiği destek ve dahili ekonomi değeri bakımı hakkında fikir veriyor.

KuCoin CEO’su Johnny Lyu’ya göre KCS, KuCoin ve KCC topluluğunu birbirine bağlayarak merkezi ve merkezi olmayan dünya arasında bir köprü kuracak ve topluluk desteğiyle kendi kendine dolaşım ekosistemi yaratmanın yolunu açacak.

Teknik Rapor ayrıca, DID’lere, NFT mülkiyet haklarına ve metaverse platform geliştirmeye odaklanan merkezi olmayan Web 3.0 çözümleri geliştirmeye çalışan çeşitli projeler için bir inkübatör, yatırım merkezi ve araştırma platformu olarak hareket edecek olan KCS Management Foundation’a özel bir bölüm ayırıyor. .

Belge ayrıca token dağıtımının ayrıntılarını da ortaya koyuyor ve borsanın piyasaya sürülmesinden bu yana ilk kez 90 milyon ilk KCS kilitlemesinin, 20 milyonunun kalıcı olarak yakılacağını vurguluyor. Kurucu ekip tarafından tutulan 65 milyon KCS’nin dağılımı ve ilk yatırımcıların tokenları hakkında da ayrıntılar verilmektedir. Belgede, KCS Yönetim Vakfı’na yapılan bağışlar ve çeşitli kullanıcı teşvik dağıtımları ile birlikte 5 yıllık token serbest bırakma zaman çerçeveleri sağlandığı da açıklandı.

2021’in başından bu yana KCS tokeninin değerindeki %2.000’lik artış, borsanın KCC’yi geliştirme ve kullanıcılara tüm KCS token sahiplerine katılım için çeşitli ödüller veren bir “blockchain tabanlı değer kendi kendine dolaşım ekosistemi” sağlama çabalarına katkıda bulundu.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu