Altcoin Haberleri

Litecoin, Güney Kore’de 13.000 ATM’de Hizmete Giriyor

Sponsorlu İçerik

Piyasa değerine göre 7. en büyük kripto para birimi olan Litecoin (LTC), şimdi Güney Kore‘deki 13.000’den fazla ATM’den Kore Wonu (KRW) ile çekilebilecek. Litecoin Vakfı‘na göre LTC, MeconCash ile ortaklık yaparak Güney Kore‘de ana akım haline geliyor. LTC, insanların merkezi bir otorite olmadan kullanıcıların eşler arası işlemler yapmalarına sağlıyor.

MeconCash, kripto para birimini M.Pay platformuna entegre ederek, Litecoin sahiplerinin yurt dışından Kore’ye havale göndermesine ve hızlı paraya erişmesine izin verecek. Litecoin kullanıcıları ayrıca MeconCash’in MeconMall ürününü satın alabilir ve ödüller için M.Pay kullanan mobil oyunlar için ödeme yapabilirler.

Ortaklık gelecekte daha fazla hizmet sunmayı planlıyor.

MeconCash başkanı Jo Jae Do:

“Litecoin Vakfı ile ortaklığımız sayesinde ATM çekme hizmetlerinden başlayarak Kore pazarında Litecoin varlığını artıracağız. Ve ortağımız Litecoin Vakfı ile küresel büyümeyi ve önümüzdeki dönemde sadece Kore pazarında değil, küresel pazarda da olumlu sinerjiler görmeyi bekliyoruz.”

Litecoin yaratıcısı Charlie Lee, karışık dövüş sanatları, K-pop, DeFi ve profesyonel sporlar da dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde büyük markalarla işbirliği yaparak LTC‘i geniş bir kitleye yaymaya ve büyük ölçekli ortaklıklara odaklanmaya devam ediyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu