Altcoin HaberleriManşet

Musk + Tweet(DogeFather) = DOGE yükselişi

Sponsorlu İçerik

Piyasa değerine göre altıncı en büyük kripto para birimi olan Dogecoin, Elon Musk‘ın tweet’inden sonraki bir saat içinde 0.281 $ ‘dan 0.343 $‘ a yükselen %20‘lik bir artış gösterdi. Bir Bitcoin sahibi olmasına rağmen zaman zaman Dogecoin’i şilinlendirmesiyle bilinen Musk, bir Godfather kelime oyunuyla yaklaşan SNL sunumu hakkında tweet atarken yine işin içindeydi. Musk’ın tweeti:

Bu tweet’in hemen ardından fiyat yükselmeye başladı ve şu anda 0,323 dolardan işlem görüyor. Meme para birimi kısa süre önce, tüm olasılıklara meydan okuyan ve GameStop destanından bu yana yoğun bir şekilde yatırım yapan birçok Tik Tok milyoneri yaratan 0.4377 $ ‘lık yeni bir ATH’ye ulaşmıştı.

Musk, bir süredir DOGE ile sürekli ilgi halinde ve aynı zamanda DOGE topluluğunun resmi olmayan CEO’su olarak atanmış durumda. DOGE ile ilgili alışılmadık tweetleri, son zamanlarda herhangi bir menkul kıymetler yasasını ihlal etmekten suçlu bulunursa sorgulanabileceğini öne süren SEC ile başını belaya soktu.

Dogecoin Çok Yol Kat Etti

DOGE bir şaka para birimi olarak başlatıldı, ancak dijital varlığın arkasındaki topluluk yıllar içinde onu gerçekten merkezi olmayan hale getirdi. DOGE, sonsuz tedariki ve sahte bir dijital varlık olduğu için hala eleştirilerle karşı karşıya kalsa da, altcoin, özellikle bu boğa sezonunda bu bakışı oldukça önemli ölçüde değiştirdi, çünkü birçok işletme tarafından bir Nissan bayisi de dahil olmak üzere ürünleri için bir ödeme şekli olarak giderek daha fazla dahil edildi, tabi Mark Cuban’ın sahibi NBA takımı Dallas Mavericks ve diğerleri de var.

Elon Musk etkisi ile, Dogecoin daha fazla haberin konusu olacağa benziyor.

Altcoinler ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu