Altcoin Haberleri

Tesla’nın bu ürünü artık sadece DOGE ile satın alınabilecek

Sponsorlu İçerik

Dogecoin savunuculuğu ile bilinen Elon Musk’tan yepyeni bir adım geldi. Tesla’nın geçtiğimiz yıl aralık ayında 50 dolardan satışa çıkardığı düdüğü Cyberwhistle, artık sadece Dogecoin ile satılacak.

Dün yayınlanan yeni ürün kataloğuna göre, Tesla, fütüristik Cybertruck serisinden ilham alan Dogecoin ile satın alınabilen yeni Cyberwhistle düdüğü çıkarıyor. Tesla, ürünün özellikleri ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Cybertruck’tan ilham alan sınırlı sayıdaki Cyberwhistle, sınıf paslanmaz çelikten yapılmış ve cilalı cilalı birinci sınıf bir koleksiyondur. Düdük, daha fazla çok yönlülük için entegre bir bağlantı özelliği içerir.”

1 düdük 1000 DOGE

Ödemelerin yalnızca Dogecoin ile yapılacağını duyuran şirket, ürünlerin yayınlandığı tarihteki fiyat etiketinde bir ürünün 1000 DOGE yani 60 dolar olduğunu kaydetti. Vergi ve nakliye, DOGE fiyatına dahildir. Elektrikli araç üreticisi, şu anda belirli ürünler için kabul ettiği tek kripto para birimi olduğunu açıkladı. Diğer kripto varlık işlemleri, ödeme tutarları veya adreslerine gönderilen varlık türleri iptal veya iade edilmeyecek. Tesla, ödemelerin sadece Dogecoin cüzdanından yapılmasını şart koşuyor.

“Dogecoin’in doğru bir şekilde transfer edilmesini sağlamak alıcının sorumluluğundadır.”

Tesla CEO’su Musk, geçen yıl “Ödemeler için Dogecoin’i Bitcoin’den daha iyi olduğunu” iddia ederek, memecoin’e olan desteğini açıklamıştı. Tesla davasının ardından SpaceX, Mayıs ayında Dogecoin’i ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başladı. Milyarder girişimci, kısa süre önce 258 milyon dolarlık davanın ardından DOGE desteğini ikiye katladı. Token ile ilgili yayınlanan Ponzi şeması iddialarına rağmen “Dogecoin’i desteklemeye devam edeceğim” dedi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu