Altcoin Haberleri

Tezos (XTZ) ağ aktivitesi, yükselişine devam ediyor

Sponsorlu İçerik

Tezos (XTZ) ağındaki etkinlik, son birkaç ay boyunca, NFT’lerin kabul edilmesi ve içindeki akıllı sözleşmelerin sayısının artışının ardından önceki seneye göre muazzam bir artış sergiledi.

CoinMetrics’in en son “Ağ Durumu” raporuna göre, Tezos’taki günlük işlemler, ortalama blok sürelerini yarı yarıya indiren bir yükseltme güncellemesinden sonra geçen yılın Ağustos ayında artmaya başladı. Akıllı sözleşmeleri içeren işlemlerde de benzer artışlar görüldü

Tezos’un, şebekedeki oyun NFT’lerini başlatmak için Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft’un yanı sıra, 87’nin üzerinde “McLaren Racing Collection” olarak adlandırılan bir hareket halinde bir NFT koleksiyonu başlatan bir NFT koleksiyonu başlatan McLaren Racing tarafından tercih edildi.

En az 1 XTZ tutan adreslerin sayısı son zamanlarda geçen yılın aynı anda yaklaşık 120.000 artış ile 300.000’i aştı. Ağdaki aktif adresler, para ölçümleri detayları da önemli ölçüde yükseldi.

Tezos, dikkat çekmeye değer bir şekilde son zamanlarda Tezos’a göre bu ayın altı milyon sözleşme hacmine ulaşmasını sağlayan, akıllı sözleşme ücretlerini azalttığı ağına bir yükseltme başlattı.

Tezos ağında da büyüyen merkezi olmayan finans (DeFi) konusunda da, Ethereum ve Binance Smart Chain gibi diğer akıllı sözleşme platformlarıyla rekabet edebileceğini gösteriyor. Tezos ağında DeFi ekosistemi içinde kilitli toplam değerde 90 milyon dolara yakın.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu