Altcoin HaberleriBlockchain Haberleri
Trend

The Way of the Tiger Geri Dönüyor!

Sponsorlu İçerik

1980’lerin ikonik oyunu “The Way of the Tiger”, 2020’de VeChain Blockchain’de piyasaya sürülecek. Bildiğimiz gibi, Blockchain oyun endüstrisini her zaman kolaylaştırdı. 1980’in efsane oyunu piyasaya sürülmesi planlandığında, Blockchain’in ortak olacağından emin olabilirsiniz. Blockchain destekli varlıkların geçmişte de oyun öğeleri olarak kullanıldığı bilinmektedir. Kriptokitties ve Gods Unchained bazı popüler örneklerdir.

“The Way of the Tiger”, VeChain Blockchain’in de piyasaya sürülecek olan 1980’lerin popüler ninja macera serisi oyunudur.

The Way of the Tiger, 1980’lerin oyunları arasında popüler bir yere sahiptir. Babasının ölümünün intikamını almak ve değerli çalıntı eserleri kurtarmak için yolculuğa çıkan bir ninja savaşçısının tarihçesini kaleme alan yazar Jamie Thomson tarafından geliştirilmiştir.

Jamie Thomson, maceracı zafer günlerini geri getirmeyi düşünüyordu. Daha önce, basit bir RPG planladı. Ancak, bir Blockchain meraklısı olan Jamie Thomson , Blockchain teknolojisini güçlü ve tanınmış bir hikaye ile birleştirmenin mükemmel bir zaman olduğuna karar verdi. Thomson, NFT’leri oyunun karakterlerinin merkezi olarak nitelendirdi. Raporlar, BT devi Microsoft’un bu epik destanı hayata geçirmek için Fable ve Eidos ile birlikte çalışacağını gösteriyor.

VeChain Thor Blockchain’i, “The Way of the Tiger” için temel sağlayacaktır. Bu kurumsal Blockchain ağı, güçlü ağ verimliliği ile sektörde önemli bir yere sahiptir. Başlangıçta, bu oyun projesi Ethereum Blockchain üzerinde desteklendi ve daha sonra VeChain Thor Blockchain’ine aktarıldı.

Thomson, VeChain Blockchain’inin güçlü ölçeklenebilirlik bilgisi nedeniyle seçildiğini açıkladı. Kartlar ve eşyalar, karmaşık kripto işlerine karışmadan kolayca oluşturulabilir. Ek olarak, VeChain’in ‘Ücret Delegasyonu’ özelliği, kartları bir kullanıcıdan diğerine aktarmak için kripto para kullanımına ihtiyaç duymaz.

The Way of the Tiger 2020’de piyasaya sürülecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu