Altcoin HaberleriDiğerleriManşetTop 10

Analist: 2 altcoin BTC, ETH ve XRP’nin yanında yükselecek

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Nicholas Merten, iki altcoin’in yeni bir boğa piyasası ortaya çıktıkça Bitcoin, Ethereum ve XRP ile birlikte yükseleceğini söyledi. Ayrıca, Litecoin (LTC) ve Ethereum (ETH)’u yorumladı.

DataDash’ın son bölümünde Merten, altcoin piyasasındaki geniş bir düzeltmenin, yatırımcılara bir sonraki büyük ralliden önce girme şansı sunduğunu belirtti. Analist, bir sonraki yükselişte yatırımcıların Cardano (ADA) ve Tezos (XTZ)’a dikkat etmelerini önerdi.

“Şimdi burada geri çekilme yaşadığımıza göre, yükselişin bu tür üstel kısımlarının çoğunu kaçırmış bazı boğalara geri dönme fırsatı sunuyor. Cardano ve Tezos, Ethereum, Litecoin, XRP gibi büyük kripto paralarla yükselmeye devam edecek.”

LTC yükselmeye devam edecek mi?

Litecoin’e gelince, Merten, boğaların kilit bir seviyeyi yakalayabilmeleri durumunda yeni bir yükselişe başlayacağını belirtti.

“Tıpkı Bitcoin ve Ethereum gibi, uzun vadeli teknik oluşumlar inşa eden Litecoin, çok açık bir direnç ve destek noktalarına sahip. Görünüşe göre, eğer günlük grafiğe bakarsanız, temelde 70 doların üzerine çıkmamız gerekiyor. Buradan kalkışa gerçekten başlayabiliriz.”

”Ethereum yükselmeye devam edecek!”

Bu arada, analist Ethereum’un uzun vadede yükselmeye devam etmesini bekliyor. İkinci en büyük kripto paranın, düzgün bir şekilde ölçeklendiği sürece, tüm zamanların en yüksek seviyesine devam edeceğine inanıyor.

“Zaten önceki direnç üzerine destek oluşturdu ve burada koptu. Sanırım sonunda tüm zamanların en yüksek seviyelerini ayarlayıp daha da yüksek seviyelere doğru hızlanmaya devam edeceğiz.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu