Altcoin HaberleriTop 10

Analistler XRP’nin düşebileceğini öngörüyorlar

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Michael Van De Poppe, XRP‘nin büyük bir direnç alanına dokunduktan sonra geri çekilmesini bekliyor.

Analist, üçüncü en büyük kripto para biriminin kısa vadede önemli bir direnç seviyesi göstermesini beklemediği için %27’nin üzerinde geri çekilme aradığını söyledi. XRP’nin, yukarı yönlü bir sonraki büyük hareketi tetiklemek için 0.32 dolar civarındaki büyük direnci aşması gerektiğini belirtti.

”Dip bölgelerinden satın alın: 0.212 dolar ve 0.245 dolar. Büyük bir kırılım olursa bir sonraki direnç bölgesi 0.40 dolar. Yükselişe devam edeceğinden şüpheliyim, ancak dipten satın almaktan çok memnun olacağım.”

Michael Van De Poppe xrp analizi

”XRP %15 düşebilir”

Yaygın olarak takip edilen bir başka analist BigCheds de aynı fikirde. Analist BigCheds, XRP’nin 11 Ağustos’taki yükselişin bir boğa tuzağı olduğunu söyledi. Şimdi kripto paranın yakın vadede %15’ten fazla düzeltme yapmasını bekliyor.

CoinMarketCap‘ten alınan verilere göre XRP, 2020’de yılının başlangıcından bu yana %52 artttı. Yıla 0.193 dolardan başlayan XRP, haberimizin hazırlandığı sırada 0.298 dolardan işlem görüyordu.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu