Altcoin HaberleriManşetTop 10

Analist, %175 artış potansiyeline sahip altcoin’i açıkladı

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Nebraskan Gooner’a göre, bir altcoin Bitcoin’den daha iyi performans göstermeye hazır.

Analist, LTC / BTC çiftinin birden fazla yükseliş sinyali verdiğini ve Litecoin‘in önümüzdeki birkaç ay içinde Bitcoin’e karşı iyi bir performans sergilemeye hazırlandığını belirtti.

“LTC – BTC çifti: Düşüş trendinin kırıldığı doğrulandı. En iyi Goon X satın alma sinyali. LTC’nin yakın gelecekte %45 ve %175 performans göstermesini bekliyorum.”

Nebraskan Gooner litecoin analizi

Analistin grafiğine göre, LTC / BTC paritesinin Kasım ayına kadar değerini iki katından fazla artıracak bir parabolde hareket ettiği görülüyor.

Başka bir kripto para analisti olan JJcycles, yedinci en büyük kripto para biriminin yükselişe geçmeye hazırlandığını söyledi.

“LTC / BTC, birkaç ay süren düşüş dalgasından çıkmaya hazır. Litecoin büyük olasılıkla önümüzdeki haftalarda bu pazara hakim olacak.”

JJcycles litecoin analizi
Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu