Altcoin HaberleriTop 10

Binance Pool, Bitcoin SV (BSV)’nin en büyük madencisi oldu

Sponsorlu İçerik

Kısa bir süre önce, dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, madencilik sektörüne girdi ve Binance Pool‘u başlattı. Şimdi, son verilere göre Binance Pool, Bitcoin SV‘nin en büyük madencisi haline geldi. İlginç bir şekilde, 2019 yılında borsa, popüler BSV savunucusu Craig Wright‘ı çevreleyen büyük tartışmanın ardından BSV‘yi platformdan kaldırmıştı.

Popüler izleme kaynağı Coin.Dance verileri, Binance Pool’un kendi kendini Satoshi Nakamoto ilan eden Craig Wright tarafından desteklenen kripto para birimi Bitcoin SV‘nin önde gelen madencisi haline geldiğini ortaya koyuyor.

Yukarıdaki grafikte görüldüğü gibi, Binance yüzde 26 ile BSV madenciliğinde lider konumda, ardından bilinmeyen havuzlar, Huobi, ViaBTC, SVPool geliyor.

Binance BSV’yi platformdan kaldırdı

Geçen yıl Binance, Bitcoin SV‘yi platformdan kaldırdı. Açıklamalarına göre, borsa bir kripto para birimini listelediğinde aşağıdaki faktörleri dikkate inceliyor;

  • Sağlıklı ve sürdürülebilir kripto para ekosistemine katkı
  • Etik olmayan / dolandırıcılık kanıtı.

Karar, Bitcoin SV‘nin yaratıcısı olan ve Bitcoin‘in yaratıcısı Satoshi Nakamoto olduğunu da ilan eden Craig Wright‘ın eylemlerinden sonra alındı. O zamanlar Binance’ın CEO’su Changpeng Zhao, Wright ile kripto para topluluğu arasındaki kavga devam ederse Bitcoin SV‘yi platformdan kaldıracağını açıkladı.

Bu açıklama, Wright’ın Satoshi olmadığını söyleyen herkese dava açma tehdidinden kısa bir süre sonra yapıldı.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu