Altcoin HaberleriTop 10

‘’Bitcoin Altın, Litecoin Gümüş’’ Sözü Tarihe Mi Karışacak!

Sponsorlu İçerik

Litecoin (LTC) sınırlı bir potansiyele sahip ve büyük olasılıkla ‘’Bitcoin altın, Litecoin gümüş’’ olma sözünü yerine getirmekte başarısız olabilir. Girişimci ve blog yazarı Sylvain Saurel tarafından yapılan araştırmalar sonunda LTC‘nin momentumunu kaybettiğini ve önemsiz hale geldiğini gösteriyor.

Saurel, Litecoin fiyat ivmesini doğru zamanda yakaladı ve uzun bir süre boyunca Bitcoin‘in şöhretinin yanında yer aldı.

LTC yaratıcısı Charlie Lee, daha hızlı ve daha ucuz bir ağ vaadiyle, LTC için düzenlemeler yaparak Bitcoin’in ana kodunu kullandı. Ancak LTC Aralık 2017’de zirveye ulaştığında (350 Dolar), Lee bütün varlıklarını sattı. Bu karar, toplum arasında karışıklığa ve Lee‘nin itibarının zedelenmesine neden oldu.

Litecoin‘in alakasız kalmasının bir başka nedeni de, Bitcoin’in ikincil bir birime ihtiyaç duymamasıdır. Bağımsız olarak BTC hem hızlı bir değer deposu hem de nispeten hızlı transferler için uygun bir ağdır. Geçici tıkanıklığa rağmen, Bitcoin ekonomik değer işlemlerine izin verir. LTC sadece marjinal olarak daha hızlıdır.

Saurel:

Litecoin, bir süre daha kripto para sıralamasında ilk 10‘da kalacak, ancak gelecekte parasal ve finansal sistemde devrim yaratabilecek olan Bitcoin ile birlikte değil.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu