Altcoin HaberleriManşetTop 10

Cardano Vakfı, Lykke Corp ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Cardano Vakfı, finansal hizmetler ve ürünler için yeni bir çerçeve oluşturmak üzere Lykke Corp ile birlikte çalışacak.

Cardano Vakfı, İsviçre merkezli bir fintech ve finansal hizmetler şirketi Lykke Corp ile ortaklık kurdu. Cardano Vakfı, Blockchain teknolojisindeki deneyimini, Lykke’nin finansal hizmet sunumunu geliştirmek ve pazardaki konumunu güçlendirmek için Lykke Corp’un finansal uzmanlığıyla birleştirmeyi amaçlıyor.

Şu anda, Lykke Corp onay için İsviçre Finansal Piyasa Denetim Otoritesine (FINMA) başvuruda bulundu. Onaylanması durumunda operasyonel kapsamını ve finansal ürün yelpazesini önemli ölçüde genişletecek. Cardano Vakfı, Lykke’ye “Cardano Blockchain’ine” erişim sağlayarak yeni ürünlerin tanıtımını hızlandırmasını sağlayacak.

Basın açıklamasına göre ortaklık, yeni bir ürün ve finansal hizmet çerçevesi oluşturmak için teknoloji ve uzmanlığı birleştirerek her iki kuruluşun tekliflerini zenginleştirecek.

Cardano Vakfı Başkanı Nathan Kaiser bu konuda şunları söyledi:

”Lykke Corp, İsviçre’nin en yenilikçi Blockchain finans şirketlerinden biri. Uzman ekibiyle ortak olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu işbirliği sayesinde hem Cardano Vakfı hem de Lykke Corp finansal altyapı oluşturmaya çalışacak. Hem Cardano ekosistemini güçlendirecek hem de daha geniş Blockchain alanını zenginleştirecek hizmetler sunacak.”

Lykke Corp., Blockchain endüstrisinde Lykke Blockchain Business Services, LyCI Digital Asset Index ve Open Initiative ile Blockchain tabanlı çözümler için bir düşünce kuruluşu ve bağış toplama gibi çeşitli girişimlerde yer almakta. Lykke Corp’un kurucusu ve CEO’su Richard Olsen şunları söyledi:

”Cardano, bankalar için tercih edilen Blockchain olmak için tüm kritik özelliklere sahip. Cardano Vakfı ile işbirliğimiz, Lykke’nin organize ticaret tekliflerini geliştirecek. Ayrıca, Cardano’da kurulan ve dağıtılan yeni Lykke ürün ve hizmetlerinin yolunu açacak.”

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu