Altcoin HaberleriManşetTop 10

Chainlink (LINK) için ufukta yeni bir düşüş gözüküyor

Sponsorlu İçerik

Analistlerinin değerlendirmesine göre, Chainlink (LINK) fiyatı, 13 dolarlık bölgenin son derece önemli bir destek sağlamasıyla birlikte yeni bir düşüş ile karşı karşıya. LINK’in işlem hacmi, hala çok ilginin olduğunu gösterirken, başka bir büyük fiyat hareketi de gösterebilir.

Pazar genelindeki düşüş ile birlikte, Chainlink (LINK)’in fiyatı artan satış baskısıyla karşı karşıya kalmaya devam ediyor. Ağustos ayında 20 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşan LINK, 21 Ağustos’ta 12.91 dolara kadar konsolide oldu. O zamandan beri, LINK fiyatı 14 dolar ile 15 dolar aralığında sabitlendi. Ancak önümüzdeki günlerde başka bir büyük hareketlenme olabilir.

Chainlink, haberimizin hazırlandığı sırada, son 24 saatte %3.26 düşüşle 14.60 dolardan işlem görüyordu. LINK, başlangıçta bir yükseliş işareti olan 21 Ağustos’taki son düşük seviyesinin oldukça üzerinde işlem görüyor. Ancak düşüş eğiliminin devam edebileceğini gösteren bazı göstergeler de var.

Analist Credible Crypto‘nun aşağıdaki grafikte belirttiği gibi, LINK fiyatı, güçlü bir düşüş işareti olan 20 dolardan bu yana beş büyük düşüş kaydetti. Analiste göre, düşüşü engelleyebilecek tek nokta 13.50 dolar ile 12.91 dolar arasındaki bölge. Yükseliş yönünde, Credible Crypto 18.50 dolar ile 19 dolar arasında büyük bir direnç bölgesi çizdi.

Dün, analist Ledger Status tarafından çok daha aşağı yönlü bir görünüm paylaşıldı. Analist, 12.50 dolar seviyesinde önemli bir destek olmadığı için Chainlink’in daha düşük seviyelere bir ziyaretin yakın olabileceğini söyledi. Analist, LINK’in 9 dolar destek seviyesine düşmesini bekliyor.

Chainlink’in 7 günlük ortalama işlem hacmi, son zamanlarda stabilcoin’ler hariç en büyük kripto para birimleri arasında, yaklaşık 340 milyon dolar ile üçüncü sıraya yükseldiği gerçeği de, başka bir büyük hareketin yakın olacağını gösteriyor.

Chainlink (LINK) için hala güçlü görünen temeller

Chainlink (LINK) fiyatı ne olursa olsun, kurucusu Sergey Nazarov’un etrafındaki ekip şu anda kripto para alanında yeni ortaklıklar kurmaya ve böylece yeni kullanım alanları yaratmaya devam ediyor. Dün, Ethereum tabanlı DeFi platformu dYdX, yatırımcıların LINK’te kaldıraçlı bir pozisyon almasına izin verecek yeni bir LINK / USD kalıcı sözleşmesi sunacağını duyurdu. Sözleşme, LINK / USD fiyatlarını Chainlink’in merkeziyetsiz Oracle ağından alacak.

Weiss Ratings’in yakın zamanda bir değerlendirmede belirttiği gibi, Chainlink, DeFi’nin ayrılmaz bir parçası. Bu nedenle, DeFi hareketinin başarısından doğrudan yararlanacak. Derecelendirme kuruluşuna göre, DeFi olmadan kripto para devrimi ve Chainlink olmadan DeFi olmaz. Weiss Ratings, bu nedenle uzun vadede LINK fiyatında yeniden bir artış öngörüyor. Aynı zamanda Weiss Ratings, LINK’in son haftalardaki fiyat pompasının çok dik olduğunu ve bu nedenle bir düzeltme yapılması gerektiğini belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu