Altcoin HaberleriDiğerleriManşetTop 10

FinNexus ve Bitrue ortaklığından yeni tokenleştirme girişimi

Sponsorlu İçerik

FinNexus ve Bitrue hizmetlerini genişletiyor ve XRP Ledger üzerindeki gerçek varlıkları tokenleştirecek. İlk proje, benzersiz bir dönüşüm mekanizmasına sahip FNX tokeni olacak.

DeFi platformu FinNexus ve finansal hizmetler platformu Bitrue dün yaptığı basın açıklamasında XRP Ledger ve Wanchain‘deki gerçek varlıkları tokenleştirerek hizmet portföylerini genişleteceklerini açıkladı. Bu, gayrimenkul veya diğer maddi varlıklar gibi farklı varlıkları dijital bir değere bağlamayı mümkün kılacak.

Bu yeni ortaklığın ilk projesi, benzersiz bir dönüşüm mekanizmasıyla donatılacak FNX tokeni olacak. Bu yeni token FNX‘in fiyatını sabit tutarken kullanıcıların yatırım portföylerinin risk seviyelerini istedikleri zaman değiştirmelerine olanak tanıyacak. FinNexus CEO’su Boris Yang, hem emlak ticareti hem de en yenilikler gibi geleneksel yatırım seçeneklerinin merkezi olmayan finans piyasasının geleceğinin anahtarı olduğunu söyledi.

Boris Yang:

”COVID-19 sonrası pazarda yatırımcılara farklı yatırım stratejileri için çeşitli kaliteli varlıkları sağlamak çok önemlidi. Dünya genelinde zincirde daha fazla varlığı erişilebilir hale getirmek için gelişmiş Blockchain ve eski sistem protokollerini kullanacağız.”

FinNexus, Wanchain Blockchain‘i temel alan açık bir finansal protokol ve Blockchain‘i kullanarak kullanıcılar, servis sağlayıcıları ve varlıklar arasında doğrudan bir bağlantı sağlamayı amaçlıyor. Ocak ayının başlarında Wanchain, 2020 için yol haritasında Ripple ve XRP‘nin projenin daha da geliştirilmesinde öncü bir rol oynayacağını duyurdu.

O zaman sunulan yol haritası zaten XRP Ledger‘inde yayınlanacak eklenebilir varlıkların geliştirilmesini içeriyordu. Bitrue, hem Avrupa’da hem de Asya’da geniş bir kullanıcı tabanına sahip ve FNX hizmet tokeninin token satışları için kullanılacak. FNX, 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Bitrue üzerinden satışa sunulacak.

Bitrue CEO’su Curis Wang, DeFi ekosisteminin varlık destekli tokenlerden yoksun olduğunu ve bu arayüzün XRP Ledger ve Fiat para birimlerine bağlanma yeteneği kullanılarak kapatılabileceğini açıkladı.

Bu, yatırımcıların üçüncü taraf bir sağlayıcı aracılığıyla piyasaya kolay ve hızlı bir şekilde yatırım yapmalarını sağlayacak. Ayrıca, FNX token sahiplerinin, tokeni tutmak için faiz ödendiğinden, ilk üç ay içinde yıllık %10’luk bir getiri elde edebileceklerini belirtiliyor.

XRP birlikte çalışabilirliği büyümeye devam ediyor

XRP sadece talep üzerine likidite ödeme çözümü çerçevesinde bir “köprü para birimi” olarak hizmet etmekle kalmıyor, aynı zamanda Ripple, XRP‘nin Ethereum gibi diğer ekosistemlerle birlikte çalışabilirliği üzerinde de çalışıyor. Xpring, her iki ekosistemi de doğrudan bağlayarak XRP Ledger üzerinde akıllı sözleşmelerin kullanılmasını ve yürütülmesini sağlamak için geçen yılın sonunda Flare Networks‘e yatırım yaptı. Ripple, DeFi pazarına erişmek için Vega protokolüne de yatırım yaptı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu