Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Litecoin Yükselişe Devam Edecek Mi?

Sponsorlu İçerik

Litcoin, 2019’un ilk yarısında en büyük hamlelerinden birini yaptı. Kripto para birimi, halving etkinliğinden önce 30$ ‘dan 145$ ‘a kadar yükselerek %380 büyüdü. Yılın geri kalan bölümünde ise, diğer altcoinler gibi yılı kazanımlarını geri vererek bitirdi.

Kripto para piyasası yılın en büyük 12 saatlik rallisinde 212 Milyar$ ‘a ulaştı ve yeni yıl yeni bir iyimserlik havası oluşturuyor.

Litecoin, yılın başından bu yana %9‘un üzerinde bir kazanç sağladı ve bugün 46$ ‘ın üzerine çıktı. Ancak genel fiyatlar hala önceki zirvelere göre düşük.

Kripto para analisti ve grafik uzmanı Willy Woo, 6 ay boyunca düşüş eğiliminde olan ve sonunda yükseliş gösteren Litecoin zorluk şeridine bakarak görüşlerini paylaştı.

”Düşüş kanalının yükselişe geçmesi gerekir. LTC, BTC’nin yükselişine neden olursa şaşırmam.”

Woo, Litecoin’in şimdiye kadar gördüğü en büyük madenci kapitülasyonu olduğunu belirtti, çünkü hash oranı yaklaşık 150 TH/s yıllık düşük bir seviyede kalıyor.

Elbette her fiyat tahmininde her zaman bir yön vardır ve şu anda LTC için de geçerlidir. Şu anda Litecoin sadece Bitcoin’in gölgesinde hareket ediyor ve bu değişene kadar düşüş göstermesi muhtemel.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu