Altcoin HaberleriManşetTop 10

Litecoin(LTC) Bitcoin’e Öncülük Mü Ediyor?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, Ocak ayın da iyi bir yükseliş gösterdi. Geçen ay, önde gelen kripto para %30 arttı. Bitcoin‘in etkileyici çalışma ve ticaret tablosu, Litecoin‘in Bitcoin‘e liderlik edebileceğini gösteriyor. Tablo, Litecoin‘in birkaç ay içinde, %300’den fazla kazanç elde ettiğini gördüğümüz geçen yıl ki muhteşem boğa dalgasına gittikçe benzediğini gösteriyor.

Litecoin Sahneye Çıkıyor

Twitter‘da @LomahCrypto adlı kripto para analisti Loma, Litecoin ve Bitcoin‘in fiyat hareketi arasındaki yakın korelasyonu gösteren bir grafik paylaştı. Ayrıca Litecoin‘in Bitcoin‘i tekrar kripto para topluluğuna yönlendirip yönlendirmediği sorusunu da yayınladı.

2019’un ilk yarısı, Litecoin‘in blok ödülünün yarıya inmesini bekleyerek %300’den fazla büyüdüğünü görmüştük. Bu, daha geniş pazar rallilerini tetiklediğini ve en iyi kazananlar arasında Bitcoin olduğunu gösterdi. Özellikle, kripto para topluluğu Bitcoin ile benzer bir miting beklentisiyle satın alıp elinde tuttuğu LTC için bu yıl bekledikleri yıl olabilir.

Haziran ayı ortalarında LTC’nin zirvesi sırasında fiyat 140 dolardan işlem gördü. Yıl sonunda, bu rakam 40 dolara düşmüştü. 2020’de, çoğu kripto para birimi gibi, Litecoin de bir geri dönüş yapıyor ve belirttiğimiz gibi, yeni ayın başında 70 dolara ulaşmak için %20’den fazla değer kazandı.

Litecoin için daha önceki analizimizde bahsettiğimiz gibi daha fazla kazanç bekleniyor. Dijital varlık Golden Cross olduğunu doğruladı ve boğaların yakında 100$ beklentisi gerçekleşeceğe benziyor.

Ticaret düzeni korelasyonu doğru. Ancak Litecoin‘in Bitcoin‘e lider olması olası değil. Bitcoin muhtemelen aynı kalıbı takip ediyor çünkü halving için 100 günden daha az bir süre kaldı. Loma’nın önerisine yanıt olarak bir Twitter kullanıcısı yükseliş eğiliminin tüm kripto para birimleri arasında görülen bir eğilim olduğunu belirtti.

Altsezonu Dönüşü

Geçtiğimiz ay bir dizi Altcoin, Bitcoin‘den daha iyi performans gösterdi. Bu, geri dönüş yapan altsezonu‘nun bir işareti oldu. Bitcoin, kendi başına, bir dizi koinden daha iyi performans gösterse de, halving ve onu yukarı iten bir dizi makro ekonomik faktörle güçlü bir şekilde yükseliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu