Altcoin HaberleriManşetTop 10

One Pay FX 450 milyon dolarlık işlem hacmine ulaştı

Sponsorlu İçerik

Ripple tabanlı bankacılık uygulaması One Pay FX, resmi lansmanından bu yana 450 milyon dolarlık işlem hacmi kaydetti.

Ripple ve Avrupa’nın en büyük bankası Santander, 2018’den beri işbirliği yapıyorlar. İşbirliğinin bir parçası olarak, işlemleri düşük maliyetle gerçek zamanlı olarak işleyebilen bankacılık uygulaması One Pay FX başlatıldı.

İşlem hacmi 8 ayda %230’dan fazla arttı

One Pay FX, Ripple’ın Blockchain teknolojisine dayanıyor ve sınır ötesi işlemlerin geleneksel banka havalelerinden çok daha düşük maliyetlerle yapılmasını sağlıyor. Santander, lansmanından bu yana, bugüne kadar 450 milyon dolardan fazla işlem hacmine ulaşıldığını açıkladı.

Bankanın resmi rakamlarına göre, son 8 ayda işlem hacimleri %230 oranında arttı. Böylece faiz oranlarında devam eden bir artış gerçekleşmiştir. Banco Santander CEO’su Ana Patricia Botin, bankanın One Pay FX ile birçok yeni müşteri çektiğini açıkladı. Çünkü, transferlerin rakiplerinden çok daha ucuz ve daha hızlı olduğunu söyledi.

Banco Santander’deki EVP Küresel Ödemeler Başkanı Chirag Patel, uygulamanın daha fazla şeffaflık sunduğunu ve böylece müşterilere tam olarak hangi maliyetlerin ve ne miktarda olduğunu gösterdiğini söyledi. Aynı zamanda, uygulama birçok çevrimiçi bankacılık hesabından çok daha kullanıcı dostu ve müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik.

One Pay FX birkaç hafta önce İspanya, Brezilya, Polonya ve İngiltere’de piyasaya sürüldü. Bugüne kadar, uygulama dünya çapında 19’dan fazla ülkede mevcut. Ancak talep arttıkça, uygulama diğer ödeme koridorlarına genişleyecek ve Meksika bir sonraki yer olacak. Ripple tabanlı uygulama artık bankanın 140 milyondan fazla müşterisinin toplam işlem hacminin %50’sinden fazlasını ele alıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu