Altcoin HaberleriTop 10

PlusToken’a ait cüzdandan 26 milyon EOS harekete geçti!

Sponsorlu İçerik

Görünüşe göre, kripto para ponzi şeması olan PlusToken’a ait bir cüzdandan 26 milyondan fazla EOS (67 milyon doların üzerinde) transferi dikkat çekti.

PlusToken geçen yılın Temmuz ayında kullanıcılarından yaklaşık 3 milyar dolar değerinde kripto para çaldı. O zaman, Çin medyası PlusToken’i bugüne kadarki en büyük kripto para ponzi şeması olduğunu bildirdi.

Şu anda, alıcı cüzdan “bilinmeyen” olarak işaretlendiğinden, tam olarak 26 milyon EOS‘un nereye veya kime gönderildiği belirsizliğini koruyor. Eğer cüzdan PlusToken’in organizatörlerinden birine aitse, kripto para piyasası veya en azından EOS fiyatı üzerinde önemli bir etkisi olabilir.

Geçtiğimiz Aralık ayında PlusToken, 105 milyon dolar değerinde Ethereum transfer etti ve ETH‘nin fiyatının çökmesi ile ilgili endişeleri artırdı. Blockchain izleme firması Chainalysis’in bir raporu, PlusToken tarafından gerçekleşen transferlerin Bitcoin fiyatını düşürmekten sorumlu olabileceğini öne sürdü.

O zamanlar, Chainalysis’de kıdemli bir ekonomist olan Kim Grauer, PlusToken’in kripto para pazarındaki devam eden aşağı yönlü baskıdan en azından kısmen sorumlu olabileceğini söyledi.

Haberimizin yayına girdiği sırada, PlusToken’ın fonlarının hareketi EOS fiyatını etkilememiş gibi görünüyor. CoinMarketCap’e göre EOS, son 24 saatte %0.75 artışla 2.55 dolardan işlem görüyor.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu