Altcoin HaberleriTop 10

Popüler Altkoine Gelişimi İçin Artık Bağış Yapılabilir!

Sponsorlu İçerik

Grin Blockchain ve MimbleWimble (MW) protokolünün lider geliştiricisi David Burkett, MW’in Litecoin (LTC) ağına uygulanmasını açıkladıktan kısa bir süre sonra LTC Vakfı’nın İletişim Müdürü Ilir Gashi, Burkett’in çalışmalarını desteklemek için bir bağış toplama girişimi başlattı.

David Burkett projenin durumu hakkında bilgi verirken bazı finansman sorunları olduğunu belirtti. David Burkett, LTC Vakfı‘nın MW uygulama çabalarını ve aynı zamanda Grin++ konusundaki çalışmalarını sürdürmek için çabalarını finanse etmeye “nezaketle karar vermiş” olduğunu ve bu konuda son derece heyecanlı olduğunu söyledi.

Gelişimsel güncellemeden kısa bir süre sonra, Litecoin Vakfı, fedekarlık fonu olan Litecoin gizli işlemlerinin başlatıldığını resmen açıkladı. Bu çerçevede toplanan paranın tamamı David Burkett’e sponsorluk, eklenti bloğu ve Litecoin’e MimbleWimble kodunun uygulanması için kullanılacak.

Ilir Gashi’ye göre:

‘’Plan, David’in haftada 30 saat çalışması. Bu, Grin++ için 15 saat, aynı zamanda uzatma blokları aracılığıyla MimbleWimble için 15 saate bölünecektir. Bunun karşılıklı olarak yararlı bir düzenleme olacağına inanıyoruz. Çünkü Grin++ kodu, sonunda Litecoin’in eklenti bloğunda yer alacak. Bununla Grin++ ‘deki herhangi bir gelişme, Litecoin’e hemen fayda sağlayacaktır.’’

Kısacası herkes, BTC ve LTC ödeme aracı ile bu gelişim projesi için bağış yapabilir. Vakıf yetkililerine göre bu teklifin amacı Litecoin’in gelişimi için, 12 ay boyunca ayda 6.000 Dolar veya yıl toplamında 72.000 Dolar fon sağlamak.

Kampanyanın ilk saatlerinde, LTC topluluğunun sayısız üyesi bağış yaptı. Şu ana kadar 5.800 dolardan fazla para toplandığı belirtildi. David Burkett çalışmasının ilk 29 günü için tazminat konusunda endişelenmesine gerek kalmadı.

Litecoin Vakfı Genel Müdürü Charlie Lee, bu girişimi bizzat onayladı.

Litecoin Vakfı ve David Burkett ‘in bu ses getiren çalışmalarının karşılık bulup bulmayacağı sonucunu hep beraber önümüzdeki günlerde görmüş olacağız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu