Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple 1 milyar XRP’nin kilidini açtı!

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın aylık XRP hareketi devam ediyor. San Francisco merkezli şirket, dün emanetten yaklaşık 177.6 milyon dolar değerinde 1 milyar XRP’nin kilidini açtı.

Ripple, toplam XRP arzının yarısından fazlasına sahip. Şirket, 2017 yılının Aralık ayında, elinde bulunan tüm XRP’leri bir kerede satmama sözü verdi. Daha sonra 55 milyar XRP’yi bir dizi kriptografik olarak güvenli emanet hesabına kilitledi.

Şirket daha sonra her ay 1 milyar XRP’yi piyasaya sürmeye başladı. Operasyonlarını finanse etmek ve girişimlere yatırım yapmak için bir kısmını satıyor ve gerisini emanet programına geri kilitliyor.

Kripto para işlemlerini izleyen Whale Alert hesabı, iki ayrı 500 milyon XRP hareketini bildirdi.

Gizemli cüzdan

Ripple son zamanlarda bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 5.3 milyon dolar değerinde 30 milyon XRP transfer etti.

Gizemli cüzdan 25 Haziran’da 20 milyon XRP dahil yaklaşık 3.56 milyon dolar değerinde Ripple’dan çok sayıda ödeme aldı;

  • 16 Haziran’da 30 milyon XRP
  • 8 Haziran’da yaklaşık 7.1 milyon dolar değerinde 40 milyon XRP
  • Bithomp’a göre 2 Haziran’da 30 milyon XRP

Cüzdanda şu anda 20 milyon XRP var.

Ripple ne kadar XRP sattı?

2020’nin ilk çeyreğinde Ripple, bir önceki çeyreğe göre %86 düşüşle 1.75 milyon dolar değerinde XRP sattı. Ripple, tipik olarak programlı olarak yaptığı kripto para borsalarında XRP satmadı.

Ripple, XRP’de 251.51 milyon dolar sattığı 2019’un üçüncü çeyreğinden bu yana kripto para satışlarını önemli ölçüde azalttı.

Aralık ayında Ripple, Tetragon liderliğindeki C Serisi finansman turunda 200 milyon dolar topladı. Şirket buradan 10 milyar dolar gelir elde etti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu