Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, CurrencyCloud ile ortaklık kurdu

Sponsorlu İçerik

Ripple, küçük ve orta ölçekli işletmeleri (KOBİ) desteklemek için CurrencyCloud ile ortaklık kurdu. Ortaklığın şirketlere daha ucuz ve daha hızlı işlemler sunması bekleniyor.

KOBİ’ler her zaman bankalardan kötü koşullar altında hizmet alıyor. Sınır ötesi transferler yapmak için orantısız olarak yüksek ücretler ödemek zorunda kalıyorlar. Daha küçük işletmelere yardımcı olmak için, dünyanın önde gelen sınır ötesi B2B ödemeleri sağlayıcısı CurrencyCloud, Ripple ile ortaklık kurdu.

Ortaklığın sonucu olarak, CurrencyCloud RippleNet‘e erişim sağlayacak ve böylece sınır ötesi işlemleri neredeyse gerçek zamanlı olarak düşük maliyetle yapabilecek. CurrencyCloud öncelikle KOBİ’lerin koşullarının kötü olduğu bölgelere odaklanacak.

Ripple’ın ödeme ağı, CurrencyCloud’un küresel olarak varlığını daha da genişletmesine ve özellikle uluslararası transferler için var olan engelleri aşmasına yardımcı olacak. Ripple son zamanlarda küçük ve orta ölçekli işletme sektöründeki artan talebi karşılamak için iş odağını büyük finans ödemelerinden düşük hacimli bireysel işlemlere kaydırdı.

CurrencyCloud, 2012 yılında Londra’da kuruldu ve dünyanın en büyük ödeme hizmeti şirketlerinden biri. Şirket yakın zamanda Visa, Ripple ortağı SBI, Dünya Bankalar Grubu Uluslararası Finans Kurumu ve BNP Paribas’tan E Serisi finansman turunda 80 milyon dolardan fazla para topladı.

CurrencyCloud, sınır ötesi ödemeleri düşük maliyetle işlemek için gereken 85’ten fazla farklı API sunar. Bugüne kadar dünya çapında 71’den fazla ülkeye hizmet veriyor. Şirket, Ripple ile işbirliği içinde, özellikle Asya’da daha da büyümeyi planlıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu