Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, DeeMoney İle Ortak Oldu

Sponsorlu İçerik

Blockchain firması Ripple, Tayland merkezli tanınmış fintech şirketi DeeMoney ile ortak oldu. DeeMoney, Blockchain firması tarafından yayınlanan bir basın açıklamasına göre, RippleNet‘in dünya çapında 300 finans kurumuna anında para transferini kolaylaştırmak için RippleNet‘in Blockchain teknolojisini kullanan ülkenin ilk banka dışı şirketi oldu.

RippleNet kullanacak olan platform, Güney Kore, Endonezya, Singapur, İsrail, Orta Doğu ve Körfez‘in önde gelen havale koridorları arasında Tayland‘a gelen ödemeleri işleyebilecek.

DeeMoney CEO’su Aswin Phlaphongphanich:

“Ripple şu anda teknoloji ve uyumluluk düzenlemelerinin ön saflarında yer alıyor. Bu, Tayland’a ulustan gelen ve uluslar arası sınır ötesi işlemler için yeni bir verimlilik ve erişilebilirlik düzeyi getirerek finansmanı sağlıyor.”

Ripple’ın Müşteri Başarısı Kıdemli Başkan Yardımcısı Marcus Treacher:

“Dijital bankacılık devrimi Tayland’ı fırtınaya sürüklüyor ve DeeMoney bu konuda önemli bir oyuncu. Tayland’da RippleNet’i kullanan ilk banka dışı kuruluş olarak, düşük ücretler ve rekabetçi oranlarla verimli uluslararası transferler sağlayarak katılım sınırlarını ve kurallarını yeniden çiziyor.”

Bu ortaklık, RippleNet‘in mümkün olan en düşük döviz kurunda işlemleri kolaylaştırmasıyla, Tayland‘da daha rahat iş yapmak için büyük miktarlarda işlem yapan tüm sınır ötesi ödeme iş ortaklarına yardımcı olacak.

Birinci aşama olarak, DeeMoney Tayland‘dan para transfer etmek için RippleNet teknolojisini kullanacak.

Uygulamanın ikinci aşaması için DeeMoney, Tayland‘dan giden transferleri kolaylaştırmak ve ödemeler için hedef ülkelerdeki en iyi ortağı belirlemek için RippleNet‘ten yararlanacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu