Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, Emanetten 1 Milyar XRP Çıkardı!

Sponsorlu İçerik

Ripple, Nisan ayı için emanetten 173.5 milyon dolar değerinde 1 milyar XRP çıkardı. Whale Alert, iki ayrı 500 milyon XRP işleminde gerçekleşen hareketi gerçek zamanlı olarak izledi.

Ripple, toplam XRP arzının yarısından fazlasını elinde tutuyor. Aralık 2017’de şirket, tüm tokenleri bir kerede satmama sözü verdi ve 55 milyar XRP‘yi bir dizi kriptografik olarak güvenli emanet hesabına kilitledi. Ripple daha sonra her ay 1 milyar XRP‘nin kilidini açarak piyasaya sürme kararı aldı. Bir kısmını satacak ve geri kalanını tekrar emanet hesabına geri gönderecek bir program hazırladı.

Ripple, emanet hesabından yüklü miktarlarda XRP‘ı serbest bırakması topluluğun tepkisini çekiyor. Topluluk tarafından yapılan açıklamalarda, Ripple elinde tuttuğu XRP‘leri piyasaya sürdükçe fiyat bir türlü dip seviyeden çıkamıyor.

Ripple, son aylarda sattığı XRP miktarını önemli ölçüde azalttığını açıkladı. Geçen yılın dördüncü çeyreğinde 13.08 milyon dolar değerinde XRP ve üçüncü çeyrekte 66.24 milyon dolar değerinde XRP sattı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu