Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Ripple, Güney Amerika’da Etkisini Artırıyor!

Sponsorlu İçerik

3. en büyük kripto para birimi XRP‘nin arkasındaki şirket olan Ripple, Brezilya‘daki varlığını genişletmeyi planlıyor. Ülkede yeni operasyonlar başlattıktan sonra, Ripple’ın dijital bankalar gibi diğer büyük kurumlarla yeni ortaklıklar ilan etmesi bekleniyor.

Ülkenin Santander, Bradesco ve Rendimento gibi büyük bankalarla daha önce yaptığı anlaşmaları imzaladıktan sonra Ripple’ın havale ödemeleri için XRP’yi kullanmaya başlamak istediğini belirtiyor.

Şirketin Brezilya genel müdürü Luiz Antonio Sacco:

“Uluslararası bankacılık dahil finansal işlemleri kolaylaştırmak için Brezilya bankacılık mevzuatı ilerledikçe, buradaki fırsatlar önümüzdeki yıllarda büyük ölçüde artacaktır.”

Bu yılın başlarında Ripple, sadece Brezilya’da değil, tüm Güney Amerika bölgesinde daha da genişlemek amacıyla operasyonlar başlattı. Bu noktada Sacco, Brezilya’nın son teknoloji yeniliklerinde liderlerden biri olduğunu belirtti ve RippleNet‘in tanıtımı “müşterileri için mükemmel, verimli sınır ötesi ödeme deneyimleri” sağlayacağını söyledi.

Ripple’in Gelişimi

Güney Amerika’nın genişlemesi, Ripple’ın bu yılki çalışmalarının ve haberlerinin sadece bir kısmı.

Haziran ayında şirket, para transfer devi MoneyGram ile stratejik bir ortaklık yapmıştı. Dijital varlıklar ve sınır ötesi ödemeler kullanan döviz anlaşması söz konusu olduğunda, Ripple ilk 2 yıllık anlaşmaya göre MoneyGram için kilit bir ortak oldu. Ayrıca, Blockchain merkezli şirkete, öz sermaye karşılığında 50 Milyon Dolar‘lık sermaye taahhüdü sağlayacak.

Son zamanlarda Ripple, Tetragon, SBI Holdings ve Route 66 Ventures gibi büyük yatırım şirketlerinin liderliğindeki bir turda 200 Milyon Dolar fon toplamayı başardı. Şirket, toplanan fonlarla kripto para birimi XRP’nin faydasını daha da genişletmek ve Blockchain teknolojisini geliştirmek için kullanılacağını söylüyor.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu