Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşla Ortak Oluyor!

Sponsorlu İçerik

Ripple, Chris Larsen tarafından kurulan kar amacı gütmeyen kuruluş Rippleworks ile güçlerini birleştiriyor.

Önde gelen Blockchain şirketlerinden biri olan Ripple, dünya çapında güçlü girişimleri desteklemek için Rippleworks ile ortaklık yaptı. Amerikan işletme dergisi Fast Company, Rippleworks‘ü 2020’nin en hızlı büyüyen ve kar amacı gütmeyen kuruluşlarından biri olarak adlandırdı.

Rippleworks CEO’su Doug Galen ve eski Ripple patronu Chris Larsen tarafından 2015 yılında kuruldu. Kuruluş , girişimcilere fonlarını ve uzman tavsiyelerini içeren ve işlerini büyütmeleri için pratik destek sunuyor. Kripto para endüstrisindeki en zengin kişi olarak bilinen Larsen, vakfı başlatmak için kendi parasını bağışladı.

Kâr amacı gütmeyen kuruluş, 2017 yılında XRP tokeninin hızlı bir şekilde büyümesinden büyük ölçüde yararlandı ve bu da gelecek vaat eden projelere dolar olarak fon sağladı. Ekim 2019 itibarıyla, Rippleworks‘ün varlıkları 370 Milyon $‘ı aştı.

Larsen, Fast Company tarafından tanınmaktan ”gurur duyduğunu” tweetledi.

Başka Bir Ücretli Ortak Mı?

Bu arada, kripto para topluluğunun bazı üyeleri yeni işbirliğinden memnun değil ve bu anlaşmayı ücretli ortaklık olarak yorumluyor. 10 Milyar $‘lık Blockchain devi yakın zamanda, kilit ortağı MoneyGram‘ın Ripple‘ın yazılımını kullanması için 11.3 Milyon $ ödendiğini açıklamasının ardından tepkileri üzerine çekmişti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu