Altcoin HaberleriManşetTop 10

SBI Holding’den Hissedarlara XRP Avantajı!

Sponsorlu İçerik

Japon finansal hizmetler devi SBI Holdings, hissedarlara XRP‘yi fayda sağlayacağını ön görerek alma seçeneği sunuyor.

Cuma günü yapılan bir duyuruya göre, kripto para dostu olarak bilinen finans şirketi, hissedarların XRP‘den veya bağlı kuruluş grubu SBI Alapromo tarafından sunulan farklı bir üründen faydalanmalarına izin veriyor.

31 Mart 2020 tarihi itibariyle sicilde 100 ile 1.000 arası hisseye sahip hissedarlar veya bir yıldan az bir süre için 1.000‘den fazla hisseye sahip hissedarlar, XRP‘de (18$) 2.000 yen veya bir dizi sağlık ürünü seçebilir. 1000‘den fazla hisseye sahip ve bir yıldan uzun süredir kayıt defterinde bulunan kullanıcılar XRP‘de (74 $) 8.000 yen için hak kazanacak.

XRP ödeneği Japonya‘da ikamet eden hissedarlarla sınırlı. Kullanıcıların, 2018’de dünyanın ilk banka destekli ticaret platformu olarak açılan SBI’nın kripto para borsası VC Trade‘ de bir hesabı olması gerekiyor.

SBI, Money Tap adlı bir nakit transferi uygulaması oluşturmak için San Francisco merkezli Ripple ile ortak bir girişim oluşturmak da dahil olmak üzere kripto para alanında etkileşimde uzun bir geçmişe sahip.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu