Altcoin HaberleriManşetTop 10

XRP, 140 milyar $’lık oyun sektöründe anahtar rol oynayacak

Sponsorlu İçerik

Ripple, bugüne kadarki en büyük yatırımlarından birinin 140 milyar dolarlık video oyunu endüstrisini dönüştürmek için XRP‘yi kullanmak üzere tasarlandığını açıkladı.

Geçen yılın Mart ayında, Ripple’ın yatırım kolu Xpring, oyun şirketi Forte‘nin Blockchain oyunlarını ana akıma getirmesine yardımcı olmak için 100 milyon dolarlık bütçe ayırdı.

Yeni bir blog yazısında Ripple, Blockchain‘in sektör için gerçekten oyun değiştirdiğini ve yatırımının, şirketleri teknolojiyi kullanarak oyun içi sanal mal alımlarını teşvik etmek için tasarlandığını söyledi.

“Forte’nin topluluk odaklı platform geliştiricileri, Blockchain teknolojisini oyun ekonomilerine entegre etmeyi kolaylaştıran, daha eşit iş modelleri, daha derin oyuncu katılımı ve tamamen yeni dijital etkileşim türleri sağlayan gerekli araç ve hizmetleri sağlıyor.

Blockchain teknolojisinin temel yeniliklerinden biri, oyuncular ve oyun geliştiricileri için yeni ekonomik ve yaratıcı fırsatların kilidini açma yeteneği sunuyor. Ancak çoğu için teknolojiye erişmek, kullanmak ve dağıtmak son derece zor.”

Ripple, Forte’nin teknolojisinin oyun ekonomisini güçlendirmek ve geliştiricilerin çalışmasını kolaylaştırmak için zincirler arası uyumluluğa odaklanmak için kripto para birimi XRP‘yi kullanacağını söyledi.

“Forte, farklı Blockchain işlemlerini yapmak için açık kaynak protokolümüz Interledger Protokolü‘nden (ILP) yararlanıyor. ILP ile birlikte şirket, zincirler arası birlikte çalışabilirliği, güvenliği ve varlıklararası likiditeyi en üst düzeye çıkarmak için XRP‘yi kullanıyor.”

Forte kurucu ortağı Brett Seyler, Blockchain teknolojisinin perde arkasındaki karmaşık oyun ekonomilerini önemli ölçüde basitleştirme gücüne sahip olduğunu söyledi.

Brett Seyler:

“Çok taraflı katılım, açık pazarlar ve artan şeffaflık ile oyun ekonomileri yaratmak, durgun ekonomi tasarımı ile sonuçlanan karmaşıklığa karşı oyun geliştiricilerinin zorluğuna güçlü bir çözüm sunuyor.”

Mart ayında Forte, Hi-Rez Studios, Netmarble, Magmic, nWay ve DECA Games‘in sektör ortakları ağına katılan en son geliştiriciler olduğunu duyurdu.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu