Altcoin HaberleriManşetTop 10

XRP fiyat hareketleri boğa koşusunu işaret ediyor

Sponsorlu İçerik

XRP‘nin teknik görünümü güçlü yükseliş sinyalleri gösteriyor ve bazı analistler yeni bir boğa koşusu öngörüyor.

XRP, son 30 gün içinde, piyasa değeri açısından ilk 10 içinde en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri oldu. Bu dönemde yaklaşık %58’lik bir fiyat artışı kaydetti. XRP fiyatı, son 24 saat içinde %4.61 ile ilk 10’da en çok yükselen kripto para oldu. Haberimizin hazırlandığı sırada, 0.3147 dolardan işlem görüyordu.

Bazı teknik analistlerin de belirttiği gibi, bu eğilim önümüzdeki günlerde ve haftalarda devam edebilir. XRP, 0.2750 dolar seviyesinde sağlam bir destek oluşturdu. Ve Kasım 2018’den bu yana ilk kez 100 haftalık Basit Hareketli Ortalamayı (SMA) kırdı. Son haftalardaki işlem hacminin de önemli ölçüde daha yüksek olması dikkat çekiyor.

XRP fiyatı, günlük grafikte ilk olarak Ağustos ayının ilk yarısında konsolide olduktan ve ardından Temmuz ayındaki yükselişin ardından 13 Ağustos’ta mevcut yükseliş eğilimine devam etti. XRP, son birkaç günde 0.2850 dolar ve 0.2920 dolar seviyesindeki dirençleri kırmayı başardı.

Araştırma şirketi Blockfyre’ın baş analisti Pentoshi, daha sonra XRP’nin yükseliş senaryosuna girdiğini açıkladı. Pentoshi, XRP’nin 959 günde ilk kez yükseliş kaydettiğini belirtti. Ayrıca, fiyat yükselmeden önce 2017’de XRP için direnç görevi gören 0.30 dolar seviyesinin önemine işaret etti:

”XRP: 959 gündür, ilk kez büyük bir yükselişe geçmeye başladığından beri haftalık en yüksek kapanışını gerçekleştirdi. 2017’de direnç olarak hareket eden, 2018’de destek veren ve şimdi geri alınan 0.30 dolar seviyesini geri aldı. Bu, boğa koşusunun resmi başlangıcı olabilir.”

Ayrıca, Ripple’ın XRP politikasından memnuniyetsizliği nedeniyle bir zamanlar yeni bir kripto para oluşturmak için hard fork kullanmakla tehdit eden Crypto Bitlord yükselişe geçti. Analist, 0.04 doların üzerindeki yükselişten bu yana XRP için en büyük boğa koşusunun yaklaştığını açıkladı. Crypto Bitlord, kripto para biriminde sahip olduğu umut nedeniyle XRP’yi satmayı planlamadığını da belirtti.

Yükseliş hissine rağmen, XRP için boğa koşusu henüz tam olarak doğrulanmış görünmüyor. Aslında XRP’nin günlük grafikte önünde iki çift tepe noktası var ve bu teknik analizde ters oluşum olarak biliniyor. Bu nedenle, 0.3258 dolar ve 0.3464 dolar seviyeleri, XRP’nin daha güçlü ve uzun vadeli bir yükseliş sinyali göstermesi için geçmesi gereken diğer önemli noktalar.

En hızlı büyüyen şirket

San Francisco merkezli şirket Blockchain devi Ripple, Amerika’nın önde gelen iş dergilerinden biri olan Inc. tarafından en hızlı büyüyen şirketlerden biri seçildi. Ripple, 5.000 şirketin bulunduğu kapsamlı listede 123. sırada yer alıyor. Dergiye göre Ripple, son üç yılda %3,039’luk güçlü bir büyüme elde etti.

ripple en hizli büyüyen sirket
Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu