Altcoin HaberleriManşetTop 10

Yıllarca Saklanan Ortaklık!

Sponsorlu İçerik

Bank of America‘nın Global Bankacılık Dijital Strateji Başkanı Julie Harris, şirketin Ripple ile olan ilişkisini açıkladı. Harris, katıldığı podcast’ta bankacılık devinin Ripple ile olan ortaklığını yıllarca sakladığını doğruladı.

Gelecek on yıl boyunca bankacılık dünyasında neler olacağını tartışırken Harris, Bank of America‘nın ilk hedefinin müşterilerinin her zaman, her yerde iş yapabilmesini sağlamak olduğunu, ikinci hedefin ise yeni çözümleri entegre edebilmesini ve fintech dünyasındaki hızlı değişime ayak uydurabilmesini sağlamak olduğunu belirtti.

Julie Harris:

“Müşteri deneyimi ve yüksek teknolojinin birleşimi bizim için büyük bir odak alanı ve gerçekten önemli. Bu yüzden sadece yetenek değil, her zaman, her yerde işleri gerçekleştirebilmemiz için gerçek deneyim ve yetenek gerekli, çünkü 24 saat çalışan bir toplumuz.

İkinci hedefimiz entegrasyon yeteneği. Bu, platformumuz ve yeteneklerimizle ilgili değil. İster istemci olarak sahip olduğunuz altyapıyla, ister oluşturduğumuz platformlar ve yeteneklerle ya da Ripple veya Swift gibi ortaklıklarımızla entegre olma yeteneğimizle ilgili. Bunlar birlikte çalıştığımız fintech şirketleri. Tüm yasal ve uygunluk konusundaki titizliğimize uygunlar.”

Geçmişte, Bank of America yetkilileri şirketin Ripple ile devam eden bir ortaklığı olup olmadığını kabul etmekten çekiniyordu.

2016 yılında, iki şirket birlikte bir test programı üzerinde çalıştı. Bank of America proje ile ilgili bir iş açılışını LinkedIn’e gönderdi ve şirketin sınır ötesi ödemelere yönelik merkezi olmayan bir defter teknolojisi tabanlı bir çözüm olan Ripple teknolojisi için ürün yönetim ekibine liderlik etmek üzere bir hazine ürün müdürü tutmaya çalıştığını belirttiler. Test programının sonucuna veya XRP kripto para biriminin kullanıp kullanmadığına dair ayrıntılar asla yayınlanmadı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu