Altcoin Haberleri

TRX, BSC ağında son 24 sate en çok satın alınan 3. token oldu

Sponsorlu İçerik

En son on-chain verilere göre, son 24 saat içinde Tron‘un (TRX), 11 Aralık itibariyle Binance Smart Chain’de (BSC) en sık satın alınan üçüncü kripto para birimi olduğunu ortaya koyuyor.

Son 24 saat içinde TRX‘in ortalama satın alma miktarı 9.392 $ olup, onu ağda en çok satın alınan üçüncü token haline getirirken, WhaleStats‘taki en iyi 1000 BSC cüzdanından alınan metriklere göre satın alınan ortalama token miktarı 103.648.

Bunun yanı sıra, EIFI Finance (EiFI), ortalama 156.501 $ satın alma değeriyle ağda en çok satın alınan token. EIFI’yi, ortalama satın alma tutarı 19.147 $ olan Metaverse token Axie sonsuz (AXIE) takip ediyor. Ethereum (ETH) ve SafeMoon (SAFEMOON) da en sık alınan tokenler arasında.

Tron cüzdanları yükselişte

TronScan verilerine göre, Tron’daki toplamcüzdan sayısı son 24 saat içinde 145.919 artarak, yayın sırasında toplam cüzdan sayısı 66.226.794’e ulaştı.

Tron’un diğer kripto para birimlerine kıyasla nispeten daha az oynak olması dikkat çekici. Tron, son 24 saatte %1,23 düşüşle 0,09041 dolardan işlem gören ilk 100 kripto para birimi arasında 21. sırada, şu anda toplam piyasa değeri ise yaklaşık 9,2 milyar dolar.

eToro, TRX’i delist etmişti

Ek olarak TRX, sosyal ticaret ve çok varlıklı aracılık borsası eToro tarafından ADA ile birlikte borsadan delist (borsadan çıkartılma işlemi) edilmişti.

İşlem platformu tarafından bir blog gönderisinde, delist işleminin 26 Aralık 2021’den itibaren geçerli olacağı ve tokenların stake edilmesinin 31 Aralık 2021’de biteceği açıklandı.

ADA ve TRX’in listeden çıkarılması, eToro’nun kripto para pazarını dünya çapında daha geniş bir tüketici kitlesini içerecek şekilde genişletmesinden sonra geldi. Kripto para borsası eToro, daha önce Avustralya’daki kripto para birimi hizmetlerini genişleterek toplam erişilebilir kripto para birimi sayısını 36’ya çıkardı.

Tron nedir?

Tron, dünyanın en büyük işletim sistemlerinden biri haline gelen bir blockchain projesidir. Justin Sun tarafından kurulan platform şu anda Singapur’da bulunuyor.

Tron, geliştiricilere merkezi olmayan uygulamaların geliştirilmesinde yardımcı olmak için akıllı sözleşmelerden yararlanıyor. Aslında DeFi topluluğu, Tron’daki en hızlı büyüyen topluluklardan biri haline geldi.

Örneğin, Tron tabanlı DeFi projelerinin toplam kilitli değeri (TVL) mevcut en son istatistiklere göre 10 milyar doların üzerinde.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu