Blockchain HaberleriManşet

Singapur, Blockchain sektöründe yüzde 50’nin üzerinde büyüdü

Sponsorlu İçerik

Singapur, 2020 yılında Blockchain sektöründe yüzde 50’nin üzerinde büyüdü. Ülkede 234 Blockchain şirketi var.

Bir grup kuruluş, Asya ülkesi Singapur’da Blockchain sektörünün nasıl göründüğüne dair bir çalışma için bir araya geldi. Singapurlu bir devlet kurumu tarafından desteklenen Infocomm Medya Geliştirme Kurumu (IMDA), belirli iş sektörleri tarafından düzenlenen şirket logolarının koleksiyonunu gösteren bir harita yayınladı. Buradaki kategoriler kurumsal hizmetlerden akıllı şehirlere, protokol ve altyapıya ve daha fazlasına kadar uzanmakta.

Ülkede 234 Blockchain şirketi var

Blockchain becerileri gerektiren işler için küresel işe alım da arttı. 2020 haritasında 26 kategoride temsil edilen toplam 234 Blockchain tabanlı şirket var. Bu, geçtiğimiz yıla göre şu anda yüzde 50’nin üzerinde büyümeyi gösteriyor. Blockchain teknolojisi şu anda ülkelerdeki birçok alanda kullanılıyor.

Japonya, Blockchain sektöründe yüzde 30 büyüme gösterdi

Ülkenin en büyük kripto para şirketlerinden biri, Japonya’daki Blockchain sektörünün 2019’dan bu yana yüzde 30’un üzerinde büyüdüğünü ortaya koydu. Yıllardır Japonya, Blockchain endüstrisinde büyümeye devam ediyor. Asya ülkesi, endüstri için düzenleyici bir çerçeve oluşturan ve uygulayan birkaç ülke arasında yer almakta. Japonya’nın Blockchain dostu yaklaşımı, bu endüstrinin hızlı büyümesine yol açtı. Monex Kripto Bankası’nın raporuna göre, Japonya’nın Blockchain endüstrisi geçen yıldan bu yana yüzde 30’un üzerinde büyüdü. Rapor, Mayıs 2020’den itibaren ülkede geçen yıl Temmuz ayında bildirilen 329 şirketten %30.7’lik bir artışla 430 Blockchain şirketi bulunduğunu ortaya koydu.

Blockchain haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/blockchain sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu